BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

28 d'abril de 2021
0 comentaris

Els atacs espanyols són maltractament. El divorci entre Catalunya i el colonitzador és urgent i imprescindible.

L’ANC porta la guerra judicial contra l’independentisme
en un fòrum de l’OSCE

Hi ha denunciat les sistemàtiques vulneracions dels drets humans i del dret a la defe

LaRepública  –  REDACCIÓ  27/04/2021

L’Assemblea Nacional Catalana ha participat en la conferència “Supplementary Human Dimension Meeting – Democratic Law-Making: Ensuring Participation” (Legislació democràtica: assegurant la participació) de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), els dies 26 i 27 d’abril, per denunciar els efectes de la judicialització de l’Estat espanyol pel que fa a l’activitat parlamentària a Catalunya i l’ús de la persecució judicial amb motius polítics (lawfare) contra representats elegits democràticament i activistes. Totes aquestes violacions dels drets humans estan destinades a mantenir la integritat territorial d’Espanya.

En aquest sentit, els secretaris nacionals de l’Assemblea Carles Fité, Erika Casajoana i Bàrbara Roviró han participat en les tres sessions de la conferència, on s’han tractat qüestions com ara la legislació oberta i inclusiva; els reptes, les oportunitats i les amenaces pel que fa a la participació pública, i l’esfera digital.

Fité ha denunciat l’increment de l’ús del lawfare per part de les autoritats espanyoles d’ençà del referèndum d’independència de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017: “Les autoritats espanyoles han llançat una onada de persecució política contra activistes de la societat civil i representants elegits democràticament”. I ha afegit: “El poder judicial espanyol ha intervingut l’activitat parlamentària catalana, abolint lleis i anul·lant resolucions sobre drets socials, econòmics, civils i polítics aprovades per la cambra catalana”.

Per la seva banda, Casajoana ha denunciat la repressió espanyola contra l’expresidenta de l’Assemblea i del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell: “Malgrat les crides de llibertat per part d’organitzacions internacionals com el Grup de Treball de les Nacions Unides sobre Detenció Arbitrària i Amnistia Internacional, la Carme Forcadell va passar dos anys en presó preventiva i va ser condemnada a onze anys i sis mesos de presó el 2019 per haver permès un debat parlamentari sobre la independència”.

Finalment, Roviró ha exposat els casos de censura i persecució basats en l’esfera digital: “Des del 2017, les autoritats espanyoles limiten la capacitat de les organitzacions de la societat civil a Catalunya per desenvolupar les seves activitats, fent ús del lawfare i la persecució política, i reduint el dret a la llibertat d’expressió i participació pública”.

Els tres secretaris nacionals han denunciat l’obstrucció sistemàtica de les autoritats de l’Estat espanyol a l’activitat legislativa catalana, així com la persecució de membres de la mesa del Parlament, i han fet una crida a l’Estat demanant que respectés el dret a la participació política dels representants catalans i de la societat civil. De la mateixa manera, han convidat els experts de l’OSCE a visitar Catalunya i conèixer la situació de primera mà.

L’Assemblea participa regularment en les conferències sobre drets humans de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa amb l’objectiu de fer intervencions i presentar dossiers per denunciar les violacions de drets humans de les institucions espanyoles contra el poble de Catalunya.

Notícia extreta de LaRepública.cat

——————-

PS 1:    Els atacs espanyols contra Catalunya són i han estat, des de sempre, maltractament, supeditació abusiva, violència extrema, revenja. 500 anys d’una mala experiència negativa i per a més INRI progressiva. Va ser un matrimoni totalment desencertat.
El divorci entre Catalunya i el colonitzador i maltractador és urgent i imprescindible.
Un maltractador secular no pot canviar, no canvia, això ho certifica l’experiència de sempre i de cada dia.

PS 2:   CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA (CxR) ACTUALITZAT

JA SOM 96.719 els censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
 
Cada dia augmenten el nombre de censats al Registre Ciutadà del Consell per la República, un degoteig imparable de persones que volen esdevenir ciutadans de la nova República que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes i de la supeditació espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.
 
CENSOS COMPARABLES DINS LA UNIÓ EUROPEA:
(Els catalans podem començar caminar!)
 
República San Marino (EU) cens = 32.471 persones
 
Principat de Mònaco (EU) cens = 39.148 persones
 

República de Malta (EU) cens = 420.000 persones

República de Catalunya (Waterloo) cens = 96.719 persones i en augment …

No esperem els dubtosos ni els encantats, els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser, no esperem els retardataris i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via! Avancem! Si som … siguem!

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, continua augmentant. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r d’octubre del 2017 i ho vas fer amb coneixement de causa i raons fonamentades i de pes.
 
CENSA’T AL REGISTRE CIUTADÀ DEL CONSELL PER LA REPÚBLICA
per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
fora de l’àmbit dictatorial de l’estat espanyol. I obté així la teva identitat digital catalana amb el corresponet QR o carnet.

PS 3: El CxR i els Consells Locals una nova il·lusió
, una nova esperança, preparem-ne ja les eleccions a l’Assemblea de Representants. Fem consultes vàries anuals. Movem-nos, que la son i la mandra no ens estamordeixin.

PS 4: Persistim, preparem-nos.

PS 5: La nostra sobirania no és al Parlament segrestat ni al Govern de la Generalitat que de moment són falses i buides concessions de “sa graciosa majestat espanyola”, amb xantatges, amenaces i repressió continuada:

PS 6: La nostra veritable sobirania és a la incipient República Catalana Independent, de moment a l’exili de Waterloo, posem-hi tot el nostre esforç i la nostra esperança, no defallim.

PS 7:    https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/

PS 8:    https://blocs.mesvilaweb.cat/empordaaccio/

PS 9:  Mala història d’un desencert, amb aquell pacte amb Castella vam aixafar merda. Els atacs, primer  castellans i després espanyols, progressius al llarg de 500 anys són maltractament imperial i colonitzador. El divorci entre Catalunya i el seu permanent colonitzador és urgent i imprescindible.

PS10:  500 anys d’un greu desencert. Castella i Espanya han resultat ser maltractadors compulsius contra Catalunya. S’imposa el Divorci entre Catalunya i Espanya.

 


Gràcies Julian Assange per donar la cara per Catalunya!

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA                                                     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!