BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 de juny de 2024
Sense categoria
0 comentaris

El tracte amb els votants s’ha trencat massa vegades. Hem de dir “Prou!”

Completar els Pressupostos, cobrar per avançat:

President Puigdemont, aixequi la Independència suspesa el 10 d’octubre de 2017. Defensi l’1-O en tot moment i completi la DUI. Comprometis absolutament amb la Llengua. No abandoni Waterloo fins que la Independència, la República Catalana Independent, sigui efectiva. Seguint l’argumentació de Joan Mollà cal aprovar els pressupostos i demés negociacions quan la diferència de Pressupost, del darrer exercici, no complerta, es doni íntegra i en metàl·lic a Catalunya. totalment a benefici de la Llengua Catalana i sobretot abans de la signatura dels nous pressupostos.
Hi ha qui acusa el vot nul a favor del Primer d’Octubre i de la DUI i també acusa els votants abstencionistes de tots els mals, quan la culpa real és l’incompliment dels compromisos. Aquests incompliments destrueixen la confiança i la credibilitat. El tracte amb els votants s’ha trencat massa vegades. Hem de dir “Prou!”.

Salvador Molins, Cossos Territorials per a la DUI i la Via Bàltica. CDR BIC. Consell Local de la República Catalana Independent de Berga.

PS1:
L Mollà
19.06.2024 | 01:26
L’única manera que al negociar amb els espanyols que es cobri per avançat és això mateix: que al signar l’acord, ells JA HAGIN COMPLERT!
Per exemple, per aprovar-los el pressupost anual, que ells hagin complert del tot amb el PRESSUPOST DE L’ANY ANTERIOR assignat a Catalunya. I aquest, evidentment, que no sigui ridícul o lesiu per a nosaltres.

PS2:
Que s’acabi el fum de palla és una exigència per a dignificar la política

https://www.vilaweb.cat/noticies/fum-palla-exigencia-dignificar-politica/

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!