BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

9 de gener de 2021
0 comentaris

El 14-F, hi haurà eleccions? Us refieu del vot per correu? Tan se val! Preparem-nos per votar des d’internet per la República Catalana Independent.

  

VOTAR TAN SÍ COM NO:

El 14-F votarem fe forma presencial. Qui no pugui que ho faci per correu. Espanya és una lladre i per mica que pugui ens robarà tants vots com pugui. Va robar tot l’or i l’argent d’amèrica, i ha xuclat la sang de totes les seves colònies, la darrera els Països Catalans.

Per la República Catalana Independent, des d’ara ja, votarem a través d’internet. Més modern, més ràpid i també hem de fer que sigui més segur.

Votar per correu fa por, amb el control espanyol de correus i altres martingales. El 14-F hem de votar de forma presencial. Si no agafes el còvid-19, no fa por! per tant protegim-nos, amb les mascaretes, dues per més seguretat i les distàncies recomanades, en fila índia i anar fent, tenim tota la claror de dia per fer-ho.

I si el govern català o vés a saber si la ‘JEC – Junta electoral central española’ que entén tant en pancartes i denúncies també entén en virus?: “Decretamoz que el viruz amarillo, bueno el viruz eze ‘coviz’ queda prohibido zubirlo a loz valconez ofizialez de Catalunia”.

Bé, si uns o altres, decideixen que les eleccions de moment no es poden fer, què farem els independentistes? que ja estem preparats per votar junts per fer de Presidència, Generalitat i Parlament, unes eines de país favorables a la independència?  què farem ara que ja tenim ganes de votar?

Sigui com sigui preparem les eleccions republicanes al CxR (Consell per la República) a l’exili, a Waterloo, fer-ho per internet, tantes eleccions i tantes consultes com creguem que sigui oportú. Comencem a votar, comencem a entrenar-nos els 91.996 censats a la República a l’exili, ja estem apunt i impacients per començar: https://consellrepublica.cat/.

Us recordeu d’aquell cant multitudinari dels dies previs al 1r d’octubre del 2017: VOTAREM, VOTAREM, VOTAREM ! …?

Doncs això hem de fer:

VOTAR,  tots junts, aquells 2,5 o 3 milions de catalanes i catalans que vam anar a votar amb coneixement de causa per la Independència de la nostra Nació.

VOTAR FIDELS I LLEIALS A AQUELLA DECISIÓ DE L’OCTUBRE CATALÀ DEL 2017:  Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya i DUI del Parlament català, materialització pràctica, real i vinculant del nostre Dret de Decidir.

VOTAR pel 14-F
i   tot seguit, abans o després, votar cada vegada que les nostres autoritats primeres i legítimes de la nova i incipient República Catalana ens ho sol·licitin. Eleccions o Consultes,  com fan la gent dels territoris de la Confederació Helvètica, o sigui … els suïssos.

Amb l’internet no caldrà que sortim de casa ni ens exposem a cap mal virus, sigui covid o sigui espanyol.

Ens frisem!
Què esperem?!    Entrenem-nos!

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002. Amics de Pere Esteve, Josep Espelt i multitud incomptable de catalans en la memòria.

PS1:   El 14-F, hi haurà eleccions? Us refieu del vot per correu? Tan se val!
Preparem-nos per votar des d’internet, eleccions i consultes, per la República Catalana Independent.

PS2:   https://unilateral.cat/2020/12/30/vot-per-correu-no-gracies/

PS3:  CENS RCI – CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.
PREPAREM-NOS PER VOTAR CONSULTES I ELECCIONS A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT

PS4:   “A Catalunya ara tindrem eleccions, de fet les darreres eren il·legitimes, ja que van ser convocades pels mateixos que han fet un cop d’estat en forma de 155 i els partits independentistes hi van participar validant aquest frau en tota regla, ara hi ha molta publicitat pel vot per correu amb la pandèmia com eina per argumentar, però caldria estar alerta amb la fàcil manipulació del mateix i en un context com l’Estat seria convenient prendre precaucions per evitar noves tupinades, que el vot presencial en urna no deixa. No vull crear alarma, ni assegurar res, però si que se que això es l’Estat espanyol, el context es el que es, i ja hem vist com la repressió i les condemnes sense cap base sòlida son a l’ordre del dia, res ens ha d’estranyar ja dels tentacles d’aquest poder.
(Albert Cortés Montserrat, https://blocs.mesvilaweb.cat/ALBERT1969/?p=271023)”

PS5: 

CENS ACTUAL DE LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:

República San Marino (EU) cens = 32.471 persones

Malta (EU) cens = 420.000 persones

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.012 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r oct 2017 i ho vas fer amb raons fonamentades i de pes.

República San Marino (EU) cens = 32.471 persones

Malta (EU) cens = 420.000 persones

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.012 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r oct 2017 i ho vas fer amb raons fonamentades i de pes.

… pel 14-F … votem tots junts …PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!