BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

3 d'agost de 2022
0 comentaris

Debat Constituent hauria d’esdevenir una estructura d’estat del CxR.

 

Llibertat energètica:

Qüestió de voluntat i llibertat.

 

La crisi energètica Alemanya, l’escalfament del planeta i la dependència energètica de Catalunya.

En casos extrems sempre em ve al cap quan els EUA van començar fer avions i vaixells en sèrie durant la 2a guerra mundial.
Ara s’hi troba Alemanya davant d’una emergència, caldria tirar endavant l’energia eòlica i aquests ports pel gas liquat com una emergència de tots els Landa i l’estat federal.

Referent al canvi climàtic hauríem d’actuar de la mateixa manera.

Referent a la dependència catalana en energia cal que Debat Constituent prengui la iniciativa i la majoria de catalans ens posem d’acord. Debat Constituent hauria d’esdevenir una estructura d’estat del CxR.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1: Debat Constituent hauria d’esdevenir una estructura d’estat del CxR.

 

PS2:

Alemanya, en crisi: el motor econòmic d’Europa es queda sense gas

https://www.vilaweb.cat/noticies/alemanya-crisi-gas-europa/

 

PS3: Comentaris

Joan Manau

03.08.2022  |  10:43

Quan es parla de política internacional cap Estat pensa en termes com democràcia, dictadura, etc. O és que ja ens hem oblidat de com la Comissió Europea s’oblida de la democràcia en el conflicte entre Catalunya i España? O com venen als Kurds a l’Erdogan per ampliar l’OTAN? O com la CIA va assassinar a Allende per posar a Pinochet? Seguim?…….. i el cas de Rússia requereix un escrit molt llarg per veure com pot actuar Europa per afavorir un règim que evolucioni cap a una democràcia més homologable. El que està clar es que assetjant o humiliant Rússia no és el camí. Aleshores per defensar-se s’agafen s la tradició política on se senten més segurs, és a dir amb un aparell estatal fort.

Foto del perfil de Joan Manau

Joan Manau

03.08.2022  |  10:33

El President i Comandant en cap dels Estats Units ja pot dir: missió completada!

Foto del perfil de Enric Emo

Enric Emo

03.08.2022  |  09:36

Si, jo tampoc entenc aquesta obsesionado Rusia d’alguns quan no es una democracia i es dedica a masacrar Txetxenia o invadir Ucrania. Tampoc entenc la comparación constante amb els EUA que fan coses malament pero aixo no pot convalidar la dictadura corruptela ni l’imperialisme Rus. I a sobre Rusia es un país capitalista d’amiguets i no es pas socialista!

Foto del perfil de Joan F Ruiz

Joan F Ruiz

03.08.2022  |  08:04

Veig que alguns subscriptors (potser esquerrans de saló) , de forma més o menys evident, es posicionen a favor de que un país envaeixi un altre per pur imperialisme, talment com va fer la Alemanya nazi de Hitler quan, amb la excusa de protegir els sudetes, va iniciar unes invasions que van esdevenir en la Segona Guerra Mundial.
Si beneeixen Putin, haurien de beneir Hitler, per coherència.

Si us plau!!!

Alemanya, amb certa curtedat de mires a llarg, es va vincular energèticament a un país com Rússia, que havia sortit d’un règim autoritari, el comunista, i va passar a una democràcia mafiosa controlada pels mateixos que tenien el poder durant el règim comunista.
Putin cerca reconstruir tant com pugui la URSS recuperant l’imperialisme anterior i, si pogués, tornaria a integrar les repúbliques bàltiques, i altres que formaven part de l’imperi soviètic.

Això defenseu?
Rússia no és un país socialista i demòcrata, és imperialista.
No dic que USA sigui un bon mirall, també tenen coses dolentes, però a escollir entre viure a USA o viure a la Rússia de Putin, no hi ha color, millor USA, i encara millor algunes de les imperfectes democràcies europees.

Foto del perfil de Miquel-Àngel Montserrat

Miquel-Àngel Montserrat

03.08.2022  |  07:57

Això es veia a venir des de fa 20 anys, quan, a causa de les pressions de l’ultra-esquerra (no de la majoria de la població) van decidir d’aturar les nuclears.
Si les haguessin mantingudes el problema seria gairebé nul.
Llarga vida a Ascó, Vandellòs i Cofrents !

Foto del perfil de Marc Adell

Marc Adell

03.08.2022  |  07:37

El que és un vassallatge és dependre exclusivament d’una autocràcia com Rússia, que es comporta com un país mafiós fent xantatge constant i agredint els qui no segueixen la seva línia. Un país no pot cedir als xantatges com ho estaven fent i amb Ucraïna s’ha fet bastant el que tocava. Quan Rússia es deixi d’imperialismes ja tornarem a comerciar amb ells, car al final són els nostres socis naturals.

Foto del perfil de Jordi Griera

Jordi Griera

03.08.2022  |  06:20

Política mal aconsellada??? Des de quan comprar gas a un altre país europeu és un disbarat? El disbarat és la nova política de confrontació amb Rússia que obliga a comprar-lo a 9000 km a l’Oest, molt més car i per vaixell.

Foto del perfil de Ed Garrido

Ed Garrido

02.08.2022  |  23:08

Cap critica al vassallatge USA d Alemanya. USA fer tot el possible per carregar se el North Stream 2, i va obligar a Alemanya a comprar gas liquat a USA, sense tenir cap estacio per rebre els vaixells! Ja ho va dir aquell, la Otan va ser creada per tindre USA a dalt, Russia enfront i Alemanya a sota. Aquest article es pura propaganda Otan, podria estar a OK diario perfectament.

Foto del perfil de Josep Sivillà

Josep Sivillà

02.08.2022  |  21:30

Ostres! Però Alemanya no era el país que invertien molt en energies renovables com els molins i sobretot l’energia solar? Si em sembla que hi va haver algun dia que tota l’energia alemanya era verda. I lograven sovint el 50% de l’energia que necessiten. No se si aquestes dades son correctes o no. Però en l’article no en fas cap menció. Cap ni una. Per ser un dels paissos més desenvolupats en energies renovables, no ho entenc!
Ho dic perquè crec que aquests articles son per informar-nos, no? El trobo incomplert.

 

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!