Sub-República: 3 partits col·ligats

respectant els escons de cadascú. Reafirmar el 1r OCT, Completar la DUI. Assegurar el Català _CLR*CDR/BIC PROPERES ELECCIONS: TRENQUEM LA SEPARACIÓ, VOTEM TOTS UNA SOLA LLISTA LLEIAL AL 1r OCTUBRE.

20 de febrer de 2021
0 comentaris

JA SOM 92.365 i en augment. Cens i eleccions i consultes sovintejades a la República Catalana a l’Exili o desídia permanent? Vot exterior.

 

Comencem! o més ben dit continuem!

Eleccions i consultes sovintejades a la República Catalana a l’Exili.
Tal com ho fan a Suïssa.

Despertem i visquem el nostre anhel i la nostra consciència nacional viva i permanent.
Només depèn de nosaltres, cap altre poble ens ha de donar permís ni autorització, ni li hem de pregar o demanar, sols fer camí.
Sols caminar.

Aquest post que teniu al davant benvolguts lectors, tan de bo més que no pas un escrit llarg i feixuc, sigui com tants altres escrits de molts catalans un cant més a la Llibertat de Catalunya, la nostra Nació Mil·lenària, tota la nostra Nació que volem completament lliure i plena i rica, tal com pot i ha de ser.

Cens i eleccions i consultes sovintejades a la República Catalana a l’Exili o desídia permanent?

Vot exterior sabotejat. Anècdota ajornable fins la propera convocatòria. Nous i repetits laments assegurats.
Incapacitat pels nostres polítics autonomistes -tots- Junts, ER, CUP, tots! No faran res! ni llei electoral, ni control de vot exterior, ni assegurar-ne el respecte i l’efectivitat, i així tantes coses, la més grossa de totes abandonar la Llengua sempre! ni etiquetatge, ni llei de cinema, ni immersió correctament aplicada, només laments i ajupiment, ai las!

No podem esperar miracles ens hem de moure en molts sentits, el primer desenvolupar una cosa que ja hem encetat i no podem deixar de banda, el Consell per la República, ara emportats per les negociacions autonòmiques dels partits autonòmics per anar arrossegant l’ala per l’esclava Generalitat del Principat, colònia esclava sotmesa al pervers estat espanyol -l’Espanya de sempre- la negació de Catalunya.

Institucionalitzar la República Catalana Independent, de moment a l’exili de Waterloo i paral·lelament institucionalitzar en xarxa territorial, com els túnels del Vietnam, la mateixa República de la “Pimpinella Escarlata”, tots els que creiem que el CxR no ha de ser això marcat per l’ajupiment malaltís de la nostra elit política, tristament començant pel mateix MHP Puigdemont. Merda de consens, trampa de consens que ens ofega dins la mediocritat.

Tan difícil? en compliment del mandat del Referèndum d’Autodeterminació del 1r d’octubre i del mandat de la DUI del Parlament català del 27 d’octubre del 2017, tan difícil és entendre i ‘voler!’ que la República Catalana Independent ja és incipient tan sols per ordre de la nostra sobirania? sobirania també ja declarada quan el nostre Parlament encara no havia estat prostituït, tot i que d’amagat era concessió de sa graciosa majestat espanyola i pacte secret de cartró pedra dels defensors del peix al cove. Tan difícil és entendre que no es tracta d’un Consell per la República, que durant anys i anys maldi per la República i tan sols faci d’ens adormit i adormidor que faciliti el sosteniment dels Borbons i dels espanyols, sinó que es tracta o hauria de ser, o ha de ser el Consell de la República i desviure’s per fer-se realitat en el cor del catalans de tota la nació cada dia.

Que aquests pactes de govern autonòmic d’ara no adormin la República Catalana a l’exili. Només podem tenir una fe, perquè en la colònia esclava els que ja som espiritualment lliures d’Espanya ja no hi creiem ni hi podem creure, no en podem esperar res, ni lleis electorals ni el Sum sum corda. Desenganyem-nos, res!  ni taules de diàleg, ni referèdums pactats, ni drets electorals, ni votacions respectades, res!

Així, doncs, no esperem ni ordres ni permisos de ningú, despertem! i si els de Waterloo s’adormen ho haurem de fer, com tantes coses, la gent d’arran de terra.

En defensa i vitalització de la Llengua i el territori, movem-nos. No ens deprimim, visquem l’espurna de llibertat i d’esperança dels 1r  i 27è d’octubre, imposem-nos el mandat de tirar endavant amb aquesta petita i incipient República Catalana Independent, primer pas “Censem-nos-hi” i caminem! caminem ja, que tot el temps és nostre i la llibertat és urgent, i no esperem ni els indecisos, ni els adormits, ni els temorosos, ni els partidistes que només veuen partidisme al CxR, només els censats que ja hem fet el pas, només els censats que van fent el pas en degoteig lent però constant.

Ara mateix, ja som 92365, no hi som tots? és clar que no! només els que voluntàriament ens hem censat perquè hi creiem i hi volem ser. Que és, si no, ser i voler ser catalans, catalans lliures. Els que som i a més volem ser, comencem a caminar com a tals, no podem esperar que siguem morts o que un dia el món es desperti al revés i ens faci una gran concessió miraculosa.

A la mateixa Europa, la República de San Marino té censats 32000 ciutadans, La República de Malta 420.000 ciutadans, l’Estat del Vaticà 530 ciutadans i la República Catalana a l’Exili ja en té 92.365, no esperem res més, comencem a caminar.

Que el pacte entre ER, Junts i CUP no aturi tot això sinó el contrari i si això no passa comencem els 92.365 i en augment.

Demostrem que a través d’internet es pot votar en justícia i dignitat, incloïm-hi ‘la prova del 9’, no demanem permís a ningú, no esperem ordres de ningú!
Comencem! o més ben dit continuem caminant.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002. Amics de Pere Esteve, de Josep Espelt i de molts altres patriotes que van somniar i esperar aquest dia, que ja ens han deixat en aquest món, amb lletres d’or en la memòria nostra i de la Història de Catalunya.

————————-

PS1:
JA SOM 92.365 i en augment. Cens i eleccions i consultes sovintejades a la República Catalana a l’Exili o desídia permanent? Vot exterior.

PS2:  CENS ACTUAL 

República San Marino (EU) cens = 32.471 persones

Malta (EU) cens = 420.000 persones

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.365 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, catalans que vau votar el 1r oct 2017 i ho vareu fer amb raons fonamentades i de pes

CENSEU-VOS A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.
Siguem lliures per la DUI, per la Llengua, per Waterloo.
2,5 milions de vots lleials al mandat del 1r d’octubre del 2017

——————

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!