BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

20 de juny de 2022
1 comentari

Catalunya i Espanya han d’entrar en fase de Negociació d’actius i passius amb la presència d’observadors internacionals.

 

Negociació d’Actius i Passius entre Catalunya i Espanya.

 

El 1r d’octubre de 2017 Catalunya va guanyar el Referèndum d’Autodeterminació amb la següent pregunta: “Vol que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República?”.

Amb una participació d’un mínim segur d’un 43% del cens electoral va guanyar el “Sí” per un 90% dels vots emesos en aquell Referèndum vinculant per voluntat del President democràticament escollit i el seu govern.

El Regne d’Espanya ha volgut castigar el Poble Català per fer realitat legítima aquest Referèndum, però Catalunya no accepta aquest càstig i la consegüent repressió, sinó que exigeix el reconeixement de la Declaració Unilateral d’Independència (DUI) que el Parlament Català, també elegit democràticament, va declarar el 27 d’octubre de 2017.

És necessari començar immediatament una negociació per a resoldre la concreció d’actius i passius entre els dos nous estats que resulten com a conseqüència dels resultats d’aquest Referèndum d’Autodeterminació, amb la presència d’observadors internacionals que garanteixin els resultats d’aquesta negociació amb el respecte mutu necessari i l’establiment de relacions internacionals d’amistat futura i de Pau.

Aquesta és l’esperança del món en aquesta ja convulsa tercera dècada de començaments del segle XXIè, que els processos d’independència i de l’autodeterminació dels Pobles siguin processos respectuosos amb els Drets Humans i siguin processos negociats, ben lluny de repressions i de guerres.

 

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1:

Catalunya i Espanya han d’entrar en fase de Negociació d’actius i passius amb la presència d’observadors i delators internacionals.

 

PS2:

Referèndum sobre la independència de Catalunya de 2017

https://ca.wikipedia.org/wiki/Refer%C3%A8ndum_sobre_la_independ%C3%A8ncia_de_Catalunya_de_2017?wprov=sfla1

 

  1. Així va viure el nou president de Colòmbia l’1-O des de dins:

    “Espanya s’ha convertit en una dictadura”

    https://www.vilaweb.cat/noticies/aixi-viure-referendum-gustavo-petro-colombia-espanya-dictadura/

    Moltes gràcies per defensar Catalunya i els catalans. Per defensar la llibertat, l’autodeterminació i la justícia justa,, equitativa, respectuosa amb els drets humans.
    Molt encert i sort en la defensa de Colòmbia. Visca Colòmbia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!