BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

8 de juny de 2021
0 comentaris

Catalans visquem la nostra Independència votada i guanyada. Censem-nos al Consell per la República. Visqui Catalunya Lliure!

LA TRAÏCIÓ DELS LÍDERS, avui es dona a ER i en la persona de Junqueras:

Però els Lleials al 1r i al 27 d’octubre (DUI) encara no ens hem rendit ni ens rendirem. Vam votar el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017, referèndum vinculant, legítim, unilateral, i legal segons la nostra legalitat catalana, vam votar i vam guanyar, i vam presenciar com els nostres diputats votaven la DUI, ací n’adjunto l’Acta:

————-

ACTA en TWITER de la Sessió del Parlament
(Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017)
en la que es va votar i aprobar la Declaració d’Independència de Catalunya.

«Anem a votar la proposta de resolució conjunta de Junts pel Sí i la CUP número 2 i després, quan ens arribi l’urna votarem la número 1.
Per tant, anem a votar la proposta de resolució número 2.
Comença la votació.
La proposta de Resolució número 2 ha quedat aprovada per
71 vots a favor, 8 en contra i 3 abstencions.
(Aplaudiments.)

Estem esperant que arribi l’urna.
(Roger Torrent i Ramió demana per parlar.) Senyor Torrent, sí, digui.
Sí, en tot cas, i mentre arriba l’urna, que ara veig que arriba, i que es pugui organitzar la logística d’aquesta votació, el que li demanaríem és que, atès la transcendència i l’interès que suscita la proposta de resolució que anem a votar en aquests moments, li demanaríem que de la part declarativa de la mateixa, és a dir, de la part declarativa d’aquesta proposta de resolució que votarem, llegeixi la part que va des de «en virtut de» i fins al final d’aquesta part declarativa, abans no es pugui votar».
Gràcies, presidenta.

La presidenta (Carme Forcadell) diu: D’acord i llegeix la part declarativa, part que segueix al Pròleg o PART EXPOSITIVA.

Llegeix la part DECLARATIVA d’aquesta Declaració):

1 – «En virtut de tot el que s’acaba d’exposar, nosaltres, representants democràtics del poble de Catalunya, en el lliure exercici del dret d’autodeterminació, i d’acord amb el mandat rebut de la ciutadania de Catalunya, constituïm la república catalana, com a estat independent i
sobirà, de dret, democràtic i social.

2 – «Disposem l’entrada en vigor de la Llei de transitorietat jurídica i fundacional de la república.

3 – «Iniciem el procés constituent, democràtic, de base ciutadana, transversal, participatiu i vinculant. Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017

4 – «Afirmem la voluntat d’obrir negociacions amb l’Estat espanyol, sense condicionants previs, adreçades a establir un règim de col·laboració en benefici de les dues parts. Les negociacions hauran de ser, necessàriament, en peu d’igualtat.

5 – «Posem en coneixement de la comunitat internacional i les autoritats de la Unió Europea la constitució de la república catalana i la proposta de negociació amb l’Estat espanyol.

6 – «Instem la comunitat internacional i les autoritats de la Unió Europea a intervenir per aturar la violació de drets civils i polítics en curs, i a fer el seguiment del procés negociador amb l’Estat espanyol i ser-ne testimonis.

7 – «Manifestem la voluntat de construcció d’un projecte europeu que reforci els drets socials i democràtics de la ciutadania, així com el compromís de continuar aplicant, sense solució de continuïtat i de manera unilateral, les normes d’ordenament jurídic de la Unió Europea i les d’ordenament de l’Estat espanyol i de l’autonòmic català que transposen aquesta normativa.

8 – «Afirmem que Catalunya té la voluntat inequívoca d’integrar-se tan ràpidament com sigui possible a la comunitat internacional. El nou estat es compromet a respectar les obligacions internacionals que s’apliquen actualment en el seu territori i a continuar sent part dels tractats internacionals dels quals és part el Regne d’Espanya.

9 – «Apel·lem als estats i a les organitzacions internacionals a reconèixer la república catalana com Estat independent i sobirà.

10 – «Instem el Govern de la Generalitat a adoptar les mesures necessàries per fer possible la plena efectivitat d’aquesta declaració d’independència i de les previsions de la Llei de transitorietat jurídica i fundacional de la república.

11 – «Fem una crida a tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de la república catalana a fer-nos dignes de la llibertat que ens hem donat i a construir un estat que tradueixi en acció i conducta les inspiracions col·lectives.

PART RESOLUTIVA:
Paraules Forcadell moments previs:

<«Assumim el mandat del poble de Catalunya, expressat en el referèndum d’autodeterminació de I’1 d’octubre, i declarem que Catalunya esdevé un estat independent en forma de república.»>

I a continuació votarem aquesta < > part resolutiva d’aquesta proposta de resolució.

Fitxer 08
Doncs, ara farem la votació per crida. La secretària primera anirà cridant… (Veus de fons.) Sí? No cal. No cal fer sorteig, no? Ho fem per ordre alfabètic, si els sembla bé, ho farem…
Si és…, per assentiment ho farem per ordre alfabètic. (Pausa.)
Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017

Per tant, la secretària… (Veus de fons.) Sí.
La secretària primera
Cridaré tots els diputats, els que hi són i els que no.
(La secretària primera crida per ordre alfabètic els diputats, els membres del Govern i, un
per un, els membres de la Mesa perquè dipositin llur papereta a l’urna.)

La presidenta
Anem a procedir al recompte.
Secretari Nuet, pots ajudar-nos en el recompte?
(Es procedeix a l’escrutini.)

La presidenta -Carme Forcadell-

La Resolució de la Declaració d’Independència dels i les representants del Parlament queda aprovada per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 vots en blanc.

————

Així fou la DUI catalana que ens falta portar a la Consideració del Tribunal de Dret Internacional de La Haia, tal com ho van fer els diputats de Kossovo per a la seva aprovació:

Junqueras i ER no són lleials a Catalunya, s’ajupen davant l’enemic, trenquen una vegada més la unitat dels independentistes i blanquegen l’estat enemic, vergonya cavallers!

Els catalans lleials al 1r d’octubre fem créixer la incipient República Catalana censant-nos a la primera institució republicana, el CxR, de moment a l’exili de Waterloo. Ja som 97.748 i en creixement lent però constant. Censem-nos, coordinem-nos i persistim fins a la victòria final que només serà una, la nostra plena Independència. Visqui Catalunya Lliure, visquin els Països Catalans!

PS: Catalans visquem la nostra Independència votada i guanyada. Censem-nos al Consell per la República. Visqui Catalunya Lliure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!