BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de juliol de 2021
0 comentaris

Tornem “als Ponts” ara ja amb les Estelades de la incipient República Catalana Independent

“Vergonya … aliena”

https://unilateral.cat/2021/07/30/vergonya-aliena/

Si hem de fer cas als resultats electorals a Catalunya, hom diria que cada vegada hi ha mes catalans que volem deixar de ser espanyols. Que l’independentisme creixi entre la ciutadania, malgrat els partits dits independentistes, a ben segur es deu al maltracte que ens infringeix l’estat espanyol i també sense cap mena de dubte, al creixent desprestigi de les seves institucions.

L’Estat espanyol s’ha convertit en la vergonya d’Europa, no només per la constant -i creixent- violació de drets ciutadans, sinó per la sistèmica corrupció política, judicial i econòmica que fa que no hi hagi una sola institució espanyola que doni seguretat jurídica.

Si mirem l’anomenat “Tribunal de Cuentas” veurem que pot embargar tots els béns de trenta-quatre ex alts càrrecs de la Generalitat, sense que hi hagi sentència judicial, ni els espoliats s’hagin pogut defensar. Contrasta aquesta intransigència amb els catalans, quan ni el “proyecto Cástor”, ni el multimilionari espoli dels ERE d’Andalusia, ni les matràfoles de l’ex rei Juan Carlos I han interessat gens ni mica al “Tribunal de Cuentas”.

Publicitat

Com no han interessat els sobrecostos de 4.000 milions d’euros del submarí que no flota, dels aeroports sense avions, del vaixell Juan Sebastian Elcano on varen aparèixer 143 quilos de cocaïna i s’ha arxivat la causa. La premsa estrangera no s’explica com la nova reina d’Espanya que té un sou declarat de dos-cents mil euros, ha acumulat en cinc anys, una fortuna de nou milions. Inexplicable? No. És ben clar en un estat podrit fins a les arrels.

Cada dia em sento menys espanyol, per la vergonya que em genera ser considerat súbdit d’una monarquia impune. Sento vergonya… vergonya aliena perquè estic molt lluny d’Espanya i les seves misèries.

Per Jaume Singla Sangrà
Publicat a l’Unilateral, el digital de la República Catalana.

———-

PS 1: Aquest cap de setmana tornen els Ponts per a la Independència “VIA FORA CATALANS !”  __ Per denunciar i foragitar l’Espanya de sempre: “ESPAÑA” corrupta!  Vergonya universal.

PS 2: Tornem “als Ponts” ara amb les Estelades de la República Catalana Independent

PS 3: Post editat per Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC –  

PS 4:
https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/
https://blocs.mesvilaweb.cat/empordaaccio/

PS 5:  Si plantem cara a l’enemic, ningú podrà aturar la República Catalana Independent.
Diguem el prou definitiu i portem la DUI a La Haia.

PS 6: Els catalans tenim “un “horitzó d’expectativa” nítid” i precís:
República Catalana Independent.
Punt i final del Procés.
Completem la DUI del 27 d’octubre del 2017.
PS 7:
El dia del Punt i Final hem de ser molts, hem de ser tots.
Ara ja són 98.335
ciutadans de la nova república que es deleixen per implementar-la.
És molt senzill censa’t, ja!  Xirinacs ens digué “sigueu poble” …

Som-hi, doncs!

PS 8: En les properes eleccions a l’Assemblea de Càrrecs Electes no esperem els dubtosos ni els encantats,
els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser,
no esperem els retardataris de torn i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via!
Avancem! i si som … siguem!
PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                                                          
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!