BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de juny de 2022
0 comentaris

Acorralem els Jutges espanyols, expulsem-los de Catalunya.

Fora de Catalunya

Se li veu el cul a la dictadura i les males maneres dels Jutges espanyols, enemics de Catalunya. Aprofitem,-ho.

Ara és hora d’acorralar aquests terroristes de la injustícia, aquests jutges espanyols corruptes que volen evitar inútilment la propera Independència de Catalunya.

Totes les lluites per la nostra causa noble i legítima són vàlides, els llaços en defensa de la llibertat, el tall de la Meridiana, el cant dels ocells contra la repressió, la lluita per destapar el tuf de les clavagueres del Catalangate, i ara la lluita contra la imposició del castellà a l’Escola Catalana, un intromissió colonialista amb pretensió colonitzadora.

Que ningú s’enganyi, totes aquestes lluites són vàlides i necessàries per fer efectiva l’obediència deguda al nostre Mandat del 1r d’octubre de 2017, edificar la ja Incipient República Catalana Independent, i disposar-nos per a Completar la DUI catalana del 27 d’octubre de 2017.

Ara és una hora més, de les moltes amb que ens trobarem, per acorralar espaÑa. No ho dubtem, no ens encantem, aquests jutges prevaricadors estant ensenyant el cul, en aquest cas del Catalangate, en el que volen esquivar la seva mateixa llei i la de la Unió Europea.

Aamer Anwar, advocat de la Ponsatí, lluitador pels drets i per la justícia, mundialment reconegut, ens volia fer entendre que ens cal lluitar coordinats, polítics, advocats i la gent del poble, independentistes tots, per guanyar la nostra causa.

No hem de ser carn de canó però si que hem de lluitar i edificar constantment.

Josep Costa i Quim Torra l’anterior MHP, sou Aamers, sou Anwars, convoqueu-nos, enxarxem-nos tots sobre el territori, enllaçats en línies com la del català o la d’acorralar ara aquests jutges espanyols amb les seves martingales.

La lluita per la Llengua i la lluita per la Independència en el cas de Catalunya són indestriables, no és pas motiu de divisió quan per ruqueries partidistes i engrunes miserables ja n’estem de dividits.

No esperem ser morts, la República Catalana Independent és petita però és viva! Li vam donar la vida amb la DUI.

Curiosament Ñ ataca l’1-O i els seus protagonistes més visibles i els valents que li planten cara, però mai o quasi mai parla de la DUI, perquè en sap el valor i la força, no en vol fer soroll. Ñ vol que siguem nosaltres mateixos els que renunciem o ens carreguem la nostra pròpia DUI, per això malden per imposar-nos el seu relat que, ai las, ER i part de Junts ja se l’han empassat.

Sotraguegem-los, a Junts, ER i CUP, perquè caiguin del seu confortable i luxós cavall, o potser es tracta d’un ruc? (Valoro molt els animals anomenats rucs, però no pas els rucs que van dalt del cavall).

Res és tan absurd i tan de necis com no saber mantenir la unitat i anar dient “Si” a tot, a canvi de res i encara per propina rentar-los la cara, és el camí de l’absolut esclavatge al que ens aboca l’actual President Aragonès i el seu govern.

Diguem “No!”
… nosaltres no som
ni volem ser d’eixe món!

Visquem la llengua, visquem la Independència, visquem Catalunya.

Batallem!
Censem-nos al CxR.

Enxarxem-nos sobre el territori.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent del CDR BlC

 

PS1: Acorralem els Jutges espanyols, expulsem-los de Catalunya.

 

PS2: Un dels Comentaris a l’article notícia de Vilaweb:

Jaume Riu

11.06.2022  |  06:15

LA CASELLA DE SORTIDA
En el preàmbul de la seva Constitución de 1977, ja confessen les intencions de la monarquia instaurada -que no restaurada- pel dictador Franco.
Allà s’estableix el mateix que diuen totes les dictadures, allà es diu que l’imperi de la llei -llei que han fet ells-, ja és la voluntat dels ciutadans, ole tu!!!
I no es diu de cap manera que la llei s’ha d’adaptar a la voluntat dels ciutadans, com s’estableix en les democràcies elementals.
Vist el que diu la casella de sortida del seu joc constitucional, trobo que només es pot presumir de voler jugar amb el regne d’Espanya i no ser independentista, si tens motius inconfessables, per exemple motius de servitud a una religió o a un partit polític.

 

PS3: L’article notícia de VW.

El Suprem s’espolsa el recurs de Torra i Costa i amaga un jutge clau en el Catalangate

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-suprem-sespolsa-el-recurs-de-torra-i-costa-i-amaga-un-jutge-clau-en-el-catalangate/

PS4:

ODI SENSE FRONTERES

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!