BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

7 de gener de 2021
0 comentaris

Pel 14-F, l’Espanya de sempre ens ho posa fàcil: Repressió o Independència

 

LLEIALS A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:
El 1r d’octubre de 2017 vam emetre un mandat de llibertat i respecte per a Catalunya,
mantinguem-nos-hi ferms.

El 14-F No dubtem, no titubegem, traiem-nos de sobre la crueltat espanyola i els que li fan costat tot blanquejant-la i partint electoralment l’independentisme.

Alguns comentaris a l’Editorial de Vilaweb, de Vicent Partal, d’avui:
https://www.vilaweb.cat/noticies/son-uns-essers-cruels-editorial-vicent-partal/

 “I mil dies després Josep Miquel -Valtònic- continua a Brussel·les lluitant pels drets més elementals de tots, per aquells que tothom hauria de veure respectats i, com si encara no n’hagués tingut prou, s’ha d’acomiadar en silenci i des de lluny de sa mare.” (Vicent Partal)

Enric Emo

06.01.2021  |  23:26

El meu condol més sentit i tota la meva solidaritat i admiració a Valtònyc.

Carles Viñals

06.01.2021  |  23:29

A la determinació de fer mal, de causar patiment, d’anorrear vides i d’escampar la por per mitjà del Terrorisme d’Estat, el més execrable dels terrorismes, car és exercit sobre milions d’individus amb la més absoluta impunitat, es correspon la inhibició i la indiferència, quan no l’aquiescència i el “ja els està bé per catalans i separatistes”, d’una massa espanyola -dic massa i no pas poble-, degenerada i predisposada a donar per bó tot el que “els seus” vulguin fer amb nosaltres.

S’hi suma la col.laboració passiva de les “democràcies” europees, no pas millors que les que es giraren d’esquena a l’esclafament de la República pels feixismes italià i alemany, o les que en Munich lliuraren Txekoslovàquia a les mans de Hitler. S’hi afegeix la covardía insuperable dels qui des de la política catalana donen suport i oxígen al poder assassí que ens esclafa, i la perplexitat i indefensió de tot un poble, objecte de la violència iniqua d’un poder hostil i boc expiatori dels qui l’aplaudeixen.

Han decretat la nostra mort; de nosaltres depén acceptar-la.. Han posat un preu a la nostra vida; de nosaltres depén pagar-lo.

——————————–

PS: Pel 14-F   l’Espanya de sempre ens ho posa fàcil:   Repressió o Independència





PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!