BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

2 de desembre de 2020
0 comentaris

XIMO PUIG vol cooperar amb Catalunya, només amb una petita exigència: que renunciem a la nostra Independència!

 

Decret de Nova Planta
304 anys després, pretesa versió segona:
Ximo Puig, president autonomista de la “Comunidad Valenciana, el Levante español”
ens vol fer un regal.

Tot el que relacioni i acosti el País Valencià i Catalunya, així com també les illes, és per a mi molt important, i més encara tenint en compte que la Constitució espanyola ho prohibeix explícitament. Ara, això d’en Ximo Puig, pretenent que Catalunya abandoni la seva decisió de constituir-se com Estat Català Independent per que ell i la “Comunidad Valenciana” pugui reclamar un nou pacte fiscal i encara més coses, és una indecència, no pas perquè no tinguin dret a un millor tracte dins de l’estat espanyol sinó per voler subjugar una vegada més els catalans a l’antítesi de Catalunya, no hi té cap dret i ens vol fer empassar que si tenim dificultats la culpa és de Catalunya i els catalans pel simple fet de voler ser una nació lliure, resulta que anem cap enlloc, que voler ser és una bogeria, una esquizofrènia que només perjudica tothom. Si el País Valencià vol col’laborar amb Catalunya que ho faci però ajudant en tot el que pugui a la nostra Independència, mai exigint la nostra renúncia. Aquesta operació és una mena de tercera via des del Psoe a l’estil d’allò fals i sense recorregut del Zapatero. Espanya és l’antítesi de Catalunya i per això Ximo Puig i demés espanyols la volen destruir o sotmetre, o tan sols esperen i es refien que ens subjuguem nosaltres mateixos, com ho està fent ERC ara mateix. La gran esperança dels espanyolistes és que continuem renunciant als nostres drets per a solucionar els problemes d’un altre poble, l’espanyol, que fa 304 anys ens va imposar les seves lleis amb el ‘Decreto de Nueva Planta’ com si ens fes un favor, com ara mateix fa Ximo Puig, aleshores amb un prefaci al Decret de nova planta ple de significat del que pretenien i encara pretenen: ‘La Nación Catalana ha muerto’. Més clar, l’aigua. Sr. Ximo Puig. no sé si ho sap o no, i em dóna tota la sensació que no ho respecta, nosaltres els catalans ja vam votar la nostra autodeterminació i vam declarar la nostra independència i república, i ja hem emprès el camí, costi el que costi, així doncs no es molesti a fer-nos favors d’aquests. Moltes gràcies!

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002.  Amics de Pere Esteve en la memòria, també de Josep Espelt i molts altres compatriotes catalans.

PS1: És un comentari a l’editorial de Vilaweb, escrit per Vicent Partal
https://www.vilaweb.cat/noticies/el-discurs-de-ximo-puig-a-qui-hauria-de-preocupar-es-a-espanya/

PS2:
XIMO PUIG, president de la ‘Comunidad Valenciana’ vol cooperar amb Catalunya, només amb una petita exigència: que renunciem a la nostra Independència !

  
  

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:                                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!