BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de novembre de 2020
0 comentaris

Els catalans serem capaços de persistir i votar tots junts com el 1r d’octubre? Els Anglesos ho van tenir clar: BREXIT. Kossovo ho va tenir clar: DUI.

 

El 14-F votem com els Pobles intel·ligents, valents i lliures!

Som un Poble, els catalans, madur electoralment?  Sabem on volem anar i on volem arribar?

Els catalans serem capaços de persistir i votar tots junts com vam fer el 1r d’octubre?

Serem lleials al que vam decidir el primer d’octubre del 2017 o ens creurem aquells que diuen ‘que no potser’, ‘que no podem alliberar-nos’, que no tenim el Dret de Decidir, que han de decidir els altres per nosaltres, eterns, i fotuts adolescents, … que hem de seguir ajupits davant d’Espanya, aguantant que ens piquin, que ens empresonin, que ens jutgin com a malfactors, que ens robin, que ens anul·lin les nostres lleis, que ens maltractin, que  ens imposin els seus capricis i ens supeditin sistemàticament als seus interessos?

Els Anglesos ho van tenir clar: BREXIT.
A Kossovo ho va tenir clar: DUI.

Els catalans, el 1r d’octubre, ho vam tenir clar: ‘Catalunya, estat independent en forma de República’.

Va ser un RUI, Referèndum Unilateral d’Independència, una cosa nova, els catalans sempre fem coses noves, el RUI no era contrastat com la DUI de Kossovo, però amb la decisió compromesa del Poble i el President, els independentites i els catalans, el President és un dels nosaltres, tenim l’empremta de la Independència marcada a l’esperit, i vam tirar endavant i sabíem que el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya havia de ser “vinculant” com tots els Referèndums d’Autodeterminació de tot el món, el 9N i les Consultes van ser passos previs i per tant “consultius”.

Aquest “RUI”,  va comportar el compromís del MHP Català de Declarar la Independència en 48 hores en cas de guanyar a les urnes el Referèndum. Va passar el que va passar, el dia 10 d’octubre la cosa es va encallar com a decisió del President que va començar, però no ho va acabar. El 27 d’octubre fou el Parlament català qui va entomar la DUI, com a Kossovo,  es tractava de posar a votació la Declaració d’Independència i va guanyar per majoria absoluta de Diputats, quatre més dels 68 estrictament necessaris.

Per què, Junts per Catalunya, es nega d’entrada a defensar la DUI, a completar-la tal com ho van fer a Kossovo? La DUI de Kossovo no va ser una opció fracassada, va ser una opció amb èxit, va funcionar, el Tribunal de Dret Internacional de La Haia ho va certificar i va crear jurisprudència: ‘la DUI no és contraria a la legalitat internacional.

Per què, Junts per Catalunya, no es compromet a preparar la DUI? el que va mancar a la DUI d’aquell 27 d’octubre per acabar implementant la República Catalana Independent?

No dic que sigui fàcil, res és fàcil, però és possible, el primer pas que cal fer és demanar l’ajut de Rússia, la Xina o els EEUU, d’Anglaterra o d’Israel, entre altres estats, pot haver-se de fer amb discreció, potser cal temps, discreció i paciència, però s’ha de marcar el rumb i s’ha de comprometre davant dels electors. No podem tenir por, hem de dir les coses pel seu nom.

No podem esperar l’ajuda internacional si titubegem, i no podem esperar el vot des catalans si no ens comprometem amb claredat o si seguim anant a mitges tintes, esperar i demanar el vot i el compromís de fer costat al President i al govern en el moment d’aixecar de nou la DUI i completar-la.

Aquest 14-F de 2021, la pilota torna ser sobre la nostra taulada, aprofitarem l’ocasió?

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

PS1: https://www.vilaweb.cat/noticies/la-bifurcacio-de-lindependentisme-aquesta-es-la-clau-de-tot/

PS2: Els catalans serem capaços de persistir i votar tots junts com el 1r d’octubre?
Els Anglesos ho van tenir clar: BREXIT. Kossovo ho va tenir clar: DUI.

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!