No abandonem la llengua ni a la vida ni al treball. Només viuen les llengües que es parlen.

ASSEGURAR EL PRESENT I EL FUTUR DE LA LLENGUA

Reclamo a tots nosaltres i als partits polítics que es presentin a les properes eleccions
que es comprometin a completar la DUI del Parlament Català, del 27 d’octubre del 2017.

I QUE PROCUREM I PROCURIN, PERSONES I POLÍTICS, ASSOLIR UN PACTE DE PAÍS AMB LES CONSEGÜENTS ESTRATÈGIES PER ASSEGURAR SISTEMÀTICAMENT EL PRESENT I EL FUTUR DE LA LLENGUA CATALANA.  SOM i PODEM.

I entorn de l’escrit ‘La llengua com a factor de producció’ de Joan Pujolar, 4t escrit de la Llibreta de Tardor de Carme Junyent a Vilaweb entorn de la llengua, fer-vos arribar les següents, humils però decidides, consideracions:

No és bo que els anuncis, cada vegada més, algú els vagi fent tots en castellà, sobretot els d’internet.

Per assegurar la permanència del català i la seva vida i vitalitat hem de viure, treballar, vendre i comprar en català com s’ha fet des de fa segles a Catalunya.

Elles i ells, els metges. els fusters, els mestres, els científics, els investigadors els botiguers, els ferrers i els paletes, pagesos, ferroviaris, advocats i jutges, tots en català per no perdre els valors de la terra, d’aquesta terra.

Descobrim la llengua, visquem-la, aquesta és la nostra responsabilitat.

A Catalunya en català, així de forma senzilla i natural.
Descobrim la llengua, visquem-la, sentim-la.
Encara és viva, … és aquí!

No la callem, parlem-la!

Salvador Molins, des de Berga.

PS1:

‘No abandonem la llengua ni a la vida ni al treball, no l’abandonem ni les persones, ni els partits polítics, Parlament, Govern, Presidència ni demés institucions catalanes.
Tinguem-ho tots ben present, en som responsables. Només viuen les llengües que es parlen.’

Els que volem el nostre país lliure i que potser no som perfectes i ens manca molt coratge, els que hem lluitat per a la Independència i els que encara ho fem comprometem-nos des d’ara, no podem esperar més, en assegurar personal, social i políticament, el present i el futur del català.

PS2:

PERSONES, NOU PARLAMENT i GOVERN:
 
ASSOLIR UN PACTE DE PAÍS AMB LES ESTRATÈGIES PER AJUDAR I ASSEGURAR SISTEMÀTICAMENT EL PRESENT I FUTUR DE LA LLENGUA CATALANA.

Afegeix un comentari