L’ANC no dorm. Hem de passar per sobre dels partits que facin l’orni.

 

L’ANC no dorm.
Si cal hem de passar per sobre dels partits, tal com ho varen fer els Països Bàltics.

És hora d’anar complint, ja, el Mandat del 1r d’octubre.
No és hora de dubtar.
No hem d’esperar ni els indecisos ni els polítics ornis i els seus partits.
No a l’autonomia espanyola.

Tots, els independentistes lleials al Mandat del 1r d’octubre formem part d’un tot, tinguem-ne consciència. I en el nostre camí d’alliberament i edificació de la República Catalana Independent no hem d’esperar ni els indecisos ni els partits que pel que sigui estant  sotmesos a  l’estat espanyol en la falsa i traïdora autonomia, sempre falsa i traïdora concessió de l’amo als esclaus.

La darrera descoberta, han calgut tres anys de repressió perquè de mica en mica ens anés caient la vena dels ulls i ens adonéssim de la perversió: Espanya i la seva concessió ‘autonomia’ són una presó per a Catalunya i els catalans decorada amb cartró pedra, una mena de ‘màtrix’ que ens estaborneix els sentits i les senyals d’alarma “pots menjar de tot menys la fruita de l’arbre del bé i del mal, si la probes, ‘LA LLIBERTAT’ … moriràs”.

En l’editorial que comento, quanta informació referent al moment actual, l’avui mateix, en la tasca independitzadora del compliment del mandat del 1r d’octubre del 2017; i el dubte persistent, i la nostra petitesa i impotència. La confrontació humil i persistent de molts catalans!

Jo el primer de tots en covardia, mandra, por, dubte, … però no podem aturar–nos.

Els polítics independentistes, que ningú ens enganyi intentant separar-nos per medi dels adjectius afegits a la Lleialtat necessària al 1r d’octubre, aquell acte d’autodeterminació convençut i responsable que vam executar tots plegats, en defensa i inici de la nostra independència, aquests polítics independentistes són com nosaltres, el poble menut, votants independentistes, i som nosaltres que  hem d’enfortir-los, desbordar-los en si mateixos, tornar-els-hi aquella força del primer dia en que es van comprometre, pel 1r OCT. i pel 21D. Ells, aquests polítics volen la Independència com nosaltres la volem. Som-hi, doncs, de nou.

Dubtes? …, primer el capdavanter, qui?  … Puigdemont, el primer que va fallar aquell dia 10 i aquell dia 28? -sí ell, de moment no en tenim cap més que es faci visible en la seva posició privilegiada, desbordem-lo, fem que sigui el capdavanter del Poble, desbordem-lo fins que tingui la follia de no tirar enrere altra volta, al contrari que tingui la follia de tirar endavant.

Nosaltres, el Poble i part del Poble, tots formem part d’un tot, ho repeteixo: siguem-ne conscients! i per això mateix organitzem-nos en xarxa territorial, Sectorials i Territorials de l’ANC (és fals que estiguin adormits, i si no enlloc de criticar-los desvetllem-los), CDR*s, ÒMNIUM*s, ADIC*s, Clubs de lectors com Vilaweb, Consells Locals de i per la República, Procés Constituent ‘, bases i militants dels partits, plataformes, més gent … tots. Il’lusionem – nos! Va! Són les cèl·llules mare de la ja incipient nova república.

No som res i ho som tot.

VISQUI LA JA INCIPIENT REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT!

L’Objectiu, el mandat, ja està votat, guanyat i determinat. Ni un dubte, ni cap renuncia.

PUIGDEMONT!   No pas per ell sinó per Catalunya, per tots nosaltres, és el que tenim ara. PINTEM el seu nom o fotocopiem-lo a totes les parets de Catalunya, a les pedres de terra si cal.

I ell, PUIGDEMONT, quan en sigui el moment que no ho dubti de cap manera, que aixequi la Declaració que va deixar adormida i tots nosaltres ens comprometem des d’ara i ací en fer-li costat fins al Punt i Final d’aquest procés de recuperació de la Independència dels catalans.

Potser no és perfecte, potser no és segur, és el que toca ara.

Podem canviar de parer, podem escollir altres capdavanters, … Primàries, Santiago Espot, altres … però no podem dubtar, ara no!

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya.

PS1:  L’ANC no dorm. Hem de passar per sobre dels partits que facin l’orni.

Salvador Molins, comenta l’escrit de Vicent Partal en un seu editorial:
https://www.vilaweb.cat/noticies/els-politics-espanyols-ja-paguen-el-cost-pero-els-politics-catalans-entenen-on-som/


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)


Afegeix un comentari