BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 d'octubre de 2020
0 comentaris

La gent juga amb la llibertat, inconscients! No al toc de queda! Que treballi la policia, i controli les festes esporàdiques o ‘botellades’.

Des de la Catalunya que es vol lliure i respectuosa:  No al Toc de Queda!
i també “No!” a les pretensions centralitzadores dels Presidents del País Valencià i de Madrid pretenent obligar a imposar aquest toc de queda arreu de l’estat espanyol!

La gent juga amb la llibertat, inconscients!  No al toc de queda!

Cal que els polítics no apostin per les solucions fàcils i invasores, que facin la seva feina, que controlin els joves i no tan joves descontrolats no pas per situacions de delinqüència sinó tan sols per passar-s’ho bé.

Militaritzar el territori ni que sigui fer-ho amb la policia és una irresponsabilitat que pagarem cara. I el toc de queda fa una olor de militarització i situació de guerra, controlant la gent a nivells inexcusables.

Els governs busquen les vies fàcils, i enlloc de controlar els incontrolats sotmeten tota la població a mesures arbitràries.

Això del toc de queda és molt més invasiu que l’estat d’alarma. Si s’aplica en algun cas ha de ser de manera molt restrictiva.

Intentaran que no és facin festes que propiciïn el contagi al carrer i aleshores el jovent és reunirà igualment en locals particulars tancats i el contagi encara serà més greu. No s’hi haurà guanyat res, sols s’hauran relaxat el respecte a la llibertat de les persones i s’haurà normalitzat que l’estat pot fer amb nosaltres i els nostres drets el que els doni la gana. L’Estat perd la vergonya i es fa fort i la gent es debilita. La llibertat i la responsabilitat resten tancades entre quatre  reixes invisibles, l’estat es torna altiu, controlador i dominador, omnipresent, fiscalitzador, dictador, …

La gent juga amb la salut i de retruc amb la llibertat, inconscients! No al toc de queda!

Salvador Molins i Escudé,  Consell Local de la República Independent, del CDR*BIC.

PS 1: No a les pretensions centralitzadores dels Presidents del País Valencià i de Madrid !

És vergonyant, centralista i imperialista l’actitud del President del País Valencià, Ximo Puig (PSV-PSOE) pretenent que hagin de ser totes les altres comunitats autònomes les que també apliquin per decisió del govern de l’estat espanyol l’estat de queda. La presidenta de la Comunitat autònoma de Madrid també vol imposar aquest toc de queda a altres comunitats que senzillament pel motiu que sigui no ho creguin ni adequat ni necessari. Actituds aquestes són directament hereves d’un imperialisme barroer, caduc i supremacista propi d’Espanya i les seves institucions.

PS 2:

La gent juga amb la llibertat, inconscients!
No al toc de queda!
Que treballi la policia i controli les festes esporàdiques o ‘botellades’ *.

PS 3: *

Una entrompada,[1] botellada,[2] ampollot[3] o poalada[4] és una reunió d’amics que es troben per socialitzar mentre consumeixen begudes alcohòliques, encara que algun se n’abstingui.

El fenomen va aparèixer a Espanya a finals del segle XX amb el nom de “botellón” i va ser descrit pels sociòlegs com:

« Reunió massiva de joves, en espais oberts de lliure accés, per a combinar i beure la beguda que han adquirit prèviament en comerços, escoltar música i parlar.[5] »

Tot i això, la pràctica es va estendre arreu del món.

A casa nostra, les reunions no acostumen a ser massives, més aviat es convoquen colles reduïdes d’amics, tant a la via pública com en habitatges particulars.

 Gràcies,  (Viquipèdia)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!