LA PLANA MAJOR i LA XARXA DEL TERRITORI

  

Comentari de Salvador Molins a l’Editorial de Vicent Partal:
https://www.vilaweb.cat/noticies/un-any-despres-de-la-sentencia-contra-la-moda-i-sobretot-contra-el-plany/

14.10.2020  |  08:21

Que Puigdemont guanyi la Gereralitat i el Parlament. I nosaltres guanyem la República. Que tots fem camí lleials al 1r d’octubre. S’entesten a dir que no, però la DUI s’ha de completar i la Independència aixecar. Estructurem – nos en xarxa en tot el territori i els 90.000 o 100.000 de Waterloo empenyem rebels que de moment el CxR dorm massa. Il’lusionem i reforcem els convençuts.
Una pregunta tècnica: Quants nano segons van passar des de l’impacte de l’avió fins que la gran torre va baixar? Espanya és la torre, en la paràbola, i l’avió és el “Procés de Recuperació de la Independència de Catalunya”. L’impacte primer fou el Referèndum i l’impacte segon fou la votació de la DUI al Parlament el 27 oct guanyada per majoria absoluta, 72 diputats. EMPENYEM. Partal ens diu el que tots sabem i volem, però hi ha una segona pregunta: quan tornem a l’aeroport o a Orquinaona, tindrem apunt una plana major amb les idees i la determinació clares? Això també ho hem de vetllar.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

90.000 o 100.000 militants, el cens actual de la República a l’exili de moment, organitzats en xarxa, Assemblees territorials ANC, CDR*s, Òmniums, Procés Constituents, Consells Locals de i per la República, Plataformes, Associacions, amics, persones, empreses, … etc.

Consell per la República, Assemblea de càrrecs electes, … ???
Unilaterals lleials al 1r d’octubre ?
Partits polítics transformats en veritablement independentistes ?

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *