LA DUI catalana (que JuntsxCat no vol aixecar) i l’enemiga SPAIN (que ERC s’entesta en salvar)

 

LA DECLARACIÓ DEL PRESIDENT QUE S’HA D’AIXECAR
i LA DUI DEL PARLAMENT QUE S’HA DE COMPLETAR

LA DUI d’un Poble mil·lenari i la matinada del dia 28 oct 2017.
Article al Sobre la mediació d’Urkullu (Diari Berria)

‘De seguida no!  Fins a les 5 del matí no va arribar la primera ordre de deixar els mossos sense el seu cap que actualment està esperant la sentència del Judici contra la seva participació en el 20 de setembre i el 1r d’octubre. (No deuen saber com i de que sentenciar-lo, com que va dir que estava apunt per si calia empresonar el President de Catalunya).

La Declaració d’Independència es va materialitzar a les 15.27 hores del 27 d’octubre; 70 dels 135 parlamentaris van votar a favor. Contrast en el ple i en els passadissos; cares serioses entre Junts Pel Sí i els membres de govern; llàgrimes de felicitat entre els de la CUP. I a les escales de Parlament, més de 500 batlles amb les vares dels ajuntaments. La concentració de Junqueras i Puigdemont davant d’una bandera de Nacions Unides.

Ningú no sabia molt bé el que passaria a partir de llavors, però una cosa era segura: el Senat espanyol tenia aprovat l’article 155 i de seguida va aprofitar perquè Rajoy destituís tots els membres de Govern i convoqués eleccions pel 21 de desembre. L’autonomia catalana, suspesa!’

Sense la DUI -Declaració Unilateral d’Independència-, votada i guanyada al Parlament com també es va votar i guanyar a Kossovo, no érem el que som, un Poble, una Nació, sols seríem una vulgar autonomia díscola i malcriada. Per primera vegada en molt temps els catalans esdeveníem un Poble digne, la por i la incertesa no ens vencien.

‘L’autonomia catalana suspesa’ -quina autonomia? ara ja veiem la falsedat d’aquesta autonomia, l’engany de la transició espanyola del 1978, obrir els ulls és el gran guany d’aquests tres anys de República Catalana incipient gràcies aquella DUI encara que no completada -incompleta de moment-, Per això cal completar-la i aixecar la suspensió del President Puigdemont.

https://www.vilaweb.cat/noticies/urkullu-puigdemont-documents-complets-mediacio-referendum-2017/

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS1
Els Consells de la República Catalana Independent són i han de ser la força del Poble Lliure com ho foren les Consultes del Poble esclau autonòmic, titella en mans d’espanya i els espanyols.

PS2
LA DUI catalana (que JuntsxCat no vol aixecar) i la FAKE SPAIN (que ERC s’entesta en salvar)


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *