Des de Macià i Companys no havíem tocat el cel, fins el 1r i el 27 d’octubre de 2017. Ara complim-ne el Mandat.

 

CONTINUA LA REVOLUCIÓ CATALANA DEL 1r d’OCTUBRE:

Quan arribin les properes eleccions al Parlament Català votem tots junts un sol partit, trenquem la divisió imperant, votem junts com els de la Via Bàltica, votem a qui es comprometi en aixecar la DUI i completar-la, portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia …

També en el nou període de la nova legislatura hem de fer un Gran Pacte de País per Assegurar la llengua catalana, quan hi han problemes s’han de cercar solucions definitives i sobretot pel primer valor de la nostra pàtria: el català. A Catalunya ‘TOTS i TOT EN CATALÀ’!  Començant i acabant l’etiquetatge, encallat des de fa deu anys, i també fent complir la llei del Cinema que això ja fa riure i plorar. Pregunta final: quantes escoles no compleixen fil per randa la immersió?

Així doncs, lleials al que vam votar el 1r octubre votem de nou tots junts per guanyar definitivament la plena llibertat nacional.

——————————————-

Les Consultes van ser els dies ’13’ i les vam guanyar totes !

Rebaixar o aplaçar són els dos handicaps negatius essencials dels catalans.
Quan hem dit ‘ara’ hem guanyat. Quan hem dit ‘esperem’ hem perdut.

Així va passar amb les Consultes, vam posar dates i vam guanyar sempre.

Així va passar el 1r d’octubre i el 27 d’octubre. Havíem posat data i compromís explícit  ‘si guanyem declaro la Independència en 48 hores’  no van ser 48 hores però es va votar i guanyar la DUI el dia 27 d’octubre del 2017.

Des de Macià i Companys no havíem tocat el cel. Tot el que teníem fins el 1r d’octubre era ‘Francesc Macià’ i el seu ‘Prats de Molló’ i la seva Proclamació -llàstima que federada- això ens donava vida i mantenia encès l’anhel de les ‘guspires flamejants’.

Naturalment que la ‘Confrontació’ ha de ser pensada, és estratègia, però s’ha de fer ja, no pots estovar-te ni mirar a una altra banda davant del mal tractador, si ho fas ets mort, ho veiem cada dia a la TV i a les estadístiques de les dones assassinades pel seu mal tractador particular i personalitzat. Nosaltres tenim el nostre i es diu Espanya.

Persistim! com ho diu Puigdemont.
Anem-hi, anem-hi i anem-hi, tal com ho deia Antonino Massagué de Berga.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002. Amics de Pere Esteve, Josep Espelt i tants altres en la memòria.


 

 

Afegeix un comentari

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *