Consells Locals de i per la República: Les múltiples associacions coordinades, cèl·lules mare de la nova Catalunya Independent.

   ..

No la veuen però hi és, i molts, lleials al 1r i al 27 d’octubre, l’edifiquem i la defensem.

Consell General a Waterloo, Consells Locals de i per la República en el territori català:
Les múltiples associacions coordinades, Assemblees Territorials, CDR*s, Grups Procés Constituent, Ajuntaments independentistes, … cèl·lules mare de la nova Catalunya Independent al llarg i l’ample dels Països Catalans.

La incipient República Catalana Independent és tant petita que alguns no la veuen. És un conjunt de cèl·lules mare vives amb l’ànima de l’anhel català confederal de tota i només tota la nació. Alguns malden per avortar-la, alguns no encerten a veure’n l’esplendorós futur:  Catalunya plena i rica, defensora de tots els Pobles lliures en un futur ple d’esperança per a la humanitat.

Fa tres-cents sis anys van intentar anorrear-la però encara no han pogut.

Els Consells Locals de la República Catalana en són la possible i també incipient nova organització territorial, que al costat del Consell General (per la República) a l’exili a Waterloo, són les primeres institucions de la nova República lliures de les urpes autonòmiques de l’estat espanyol i lliures de la falsa democràcia dels invasors.

Com les Consultes per a la Independència, els Consells Locals de la República i per la República s’han d’estendre per tot el territori de la nostra Nació, àdhuc a l’exterior. Allà on hi hagi tan sols dos o tres catalans lliures ja hi pot haver un Consell Local.

Catalans lliures, fem-nos més lliures encara, inscrivim-nos al Consell per a la República Catalana abans esmentat, empadronem-nos, esdevinguem voluntàriament ciutadans de la nova República, sumem-nos a la iniciativa dels Consells Locals territorials, estructurem i alliberem de mica en mica i pas a pas nous territoris i noves accions.  Si hem de controlar i alliberar el territori, comencem estructurant-lo i apoderant-lo.

En compliment del Mandat del Poble i per al Poble emès en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, vinculant, del 1r d’octubre del 2017, Edifiquem la nostra nova i incipient República, sense demanar permís a ningú i sense esperar ordres de ningú.

La Nació sencera, la Llengua catalana, l’Estat independent i la Constitució breu, clara i urgent.

Lleials al 1r oct edifiquem la República Catalana Independent.
Inscrivim-nos al Consell per la República.

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

PS:
Consells Locals de i per la República:
Les múltiples associacions coordinades, Assemblees Territorials, CDR*s, Grups Procés Constituent, Ajuntaments independentistes, … cèl·lules mare de la nova Catalunya Independent.

 


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *