‘A Catalunya cal un Scottish National Party o un African National Congress’

Alex Rodriguez

31.08.2020  |  22:24

A Catalunya cal, d’una vegada ja, allò que l’ANC no va voler (o poder) ser: un Scottish National Party o un African National Congress. Un partit que agrupi l’independentisme i faci palesa l’excepcionalitat del moment. Un partit que guanyi les eleccions amb autoritat una vegada i una altra. El temps de la política ‘normal’ va quedar suspés fa tres anys i així seguirà durant uns quants més.
I, crucialment, cal un partit nou, perquè els actuals ja han demostrat que no tenen més recorregut. Formen part del règim autonòmic.

Comentari a l’Editorial de Vilaweb, per Vicent Partal:
https://www.vilaweb.cat/noticies/puigdemont-a-mig-cami/

  

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *