Avui és un dia ‘I’ d’Independència! Defensem cada dia la nostra llibertat, ‘la llibertat dels Pobles’. Catalunya, una gran esperança, no els defraudem!

 

Estiguem atents a Bielorrússia
(Franciscu Borràs)

Al president de la Comissió Europea, Puigdemont li ha dit que deixi d’aplicar una doble moral, atacar el govern bielorús i ignorar les càrregues de la policia espanyola contra la gent que votava i es manifestava a Catalunya és doble moral, això li ho havia dit abans al “professor” Borrel. És que a un soci se’l respecta i a la gent de tot un país no, “les autoritats” no es preocupen pels bielorussos i catalans del carrer, “les autoritats fan política d'”ESTADO”, aquesta és la democràcia dels ESTATS EUROPEUS , jo ho veig així.

De moment ningú sap el que ha publicat la premsa alemanya sobre Espanya, però a Polònia ja s’ha dit alguna cosa sobre aquest tema, així es podran justificar totes les barbaritats de l’estat polonès que ja manipula els jutges a l’espanyola. No hi ha problema, el que aguanti la gent a Bielorússia també ho resistirem nosaltres, ja ho hem demostrat.
Ara falta veure qui es traurà la tirania de sobre abans, els bielorussos o els catalans, avui aposto pels bielorussos (Gràcies a les seves dones sense dubte), la policia al servei del criminal, del seu califa, dóna senyals de debilitat, les dones catalanes van bastant endarrerides i els homes com els bielorussos valem ben poc.
Feia molts anys que no havia sentit la paraula ANARQUIA jo, i l’ha pronunciat el ministre Castells, ‘vell català ha de ser!   És molt curiós que no es pugui parlar dels anarquistes, tant Franco com Estalin no els podien veure. La primera vegada que vaig estar a Bielorússia en una reunió en una fàbrica vaig dir que cada dia jo em sentia més anarquista, dues o tres persones van sortir corrent per veure si darrere de les portes podia haver-nos escoltat algú, vaig comprovar que tots els “califes” tenen poca estimació pel millor que es va enfrontar al feixisme a Catalunya.

Hem d’estar molt atents al que passa a Bielorússia, són els nostres veïns però tenen dones més decidides.

Francesc Borràs (Franciscu)

Empresari i viatjant incansable, enamorat d’aquells països: Polònia, Rússia, Bielorússia, Ucraïna, … Repúbliques Bàltiques, …

———————-

La lluita i el sofriment de molts Pobles sempre serà viva, anhel permanent i dolor immens:

https://blocs.mesvilaweb.cat/arabislam/pitjor-atemptat-terrorista-proxim-orient-mitja-iraq/

Avui és un dia ‘I’
I’ d’Independència!
Defensem cada dia la nostra llibertat, ‘la llibertat dels Pobles’.
Catalunya, una gran esperança, no els defraudem!

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *