Si no deixen parlar el Parlament cal que parlem tots, que parlin els diputats, les parets, les pedres, tothom! Cada moment! Sempre!

    

Reafirmem permanentment el Mandat del 1r d’octubre del 2017:
Edifiquem la ja incipient República Catalana Independent, fem-la real, vivim-la!

reneguem dels repressors, colonitzadors, esclaus, covards, dels quintacolumnistes botiflers que fan el joc a l’enemic, l’enemic que sotmet i de fet o omissió col·labora contra Catalunya i els catalans.

Preparem-nos per completar la DUI i per trencar definitivament amb Espanya.

En aquestes properes eleccions anem a guanyar no pas a participar, trenquem les divisions que ens imposen ERC, la CUP i Junts, votem en bloc el partit que es comprometi en aixecar la DUI, assegurar la llengua, trencar la dictadura dels funcionaris.

Si entre els uns i els altres no deixen parlar el Parlament, cal que parlem tots, que parlin els diputats, les parets, les pedres, tothom!  Cada moment sense parar expressem fermament el nostre rebuig.

Espanya i el seu rei i els seus vassalls que se’n vagin a fer punyetes, a la merda, fora de Catalunya!

Si no deixen parlar el Parlament cal que parlem tots, que parlin els diputats, les parets, les pedres, tothom! Cada moment! Sempre! República Catalana Independent!
Fora els enemics d’aquest poble. Fòra!  Són persones no grates!  Fòra!

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

———————

El portaveu de la CUP Carles Riera ha considerat imprescindible que el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) publiqui íntegrament les resolucions aprovades al ple sobre la monarquia que es va celebrar divendres passat.

Els lletrats de la cambra van advertir la Mesa que hi havia punts que podien contradir al Tribunal Constitucional espanyol i per això el secretari general del parlament, Xavier Muro, les va publicar ometent-ne aquestes parts.

Per aquest motiu, JxCat ha demanat a la Mesa i al seu president, Roger Torrent, que el cessi del càrrec. Riera ha assegurat que els funcionaris ‘han de respectar la decisió sobirana del parlament’ i, en cas que es destitueixi Muro, ha dit que no s’hi oposaran.

El diputat cupaire ha responsabilitzat la Mesa, Torrent i també el govern ‘d’aplanar-se’ davant de les instruccions de la justícia espanyola i ha reclamat que ‘assumeixin la plena sobirania del parlament’ per debatre i votar sobre qualsevol qüestió. ‘Allò que el parlament decideix és intocable’, ha declarat. Per això, ha tornat a oferir la CUP per entrar a la Mesa i ‘defensar que el que es decideix al parlament arribi fins a les darreres conseqüències’.

————–

PS: Si no deixen parlar el Parlament cal que parlem tots, que parlin els diputats, les parets, les pedres, tothom! Cada moment! Sempre! República Catalana Independent!
Fora els enemics d’aquest poble. Fòra!  Són persones no grates!  Fòra!

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *