Varis camins per anar guanyar completament, l’independentisme, la Batalla de les properes eleccions al Parlament.

  .

Per què no!?
Si som … siguem!

Però tot i així hi hauria una possibilitat de presentar-se junts tots els partits que van moure i fer realitat el 1r d’octubre del 2017.

Posar la Independència al davant de tot. Fer una ‘Sub-República’, una coalició que actués en bloc dins del Parlament Català, respectant els escons que corresponguin a cadascú, relativitzant les opcions d’esquerra i dreta tot respectant-les i posar-se d’acord en tot el referent a l’edificació de la nova i incipient República Catalana Independent.

Cert que és complicat i potser ciència ficció, però el 1r d’octubre va ser i és veritable, és el nostre Dret a Decidir, és la plasmació del nostre secular anhel de llibertat total i independència plena. S’ho val!

Sí, el 1r d’octubre i la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, valen la nostra lleialtat, seran … són … si nosaltres volem que siguin. Hi ho volem!  sinó res val la pena i això, els catalans no ens ho podem permetre!

Un camí és això, la ‘Sub-república’ mentre caminem encara dins el Parlament actual. L’altre camí és avançar amb auto exigència el camí paral·lel de fora del sistema, ara mateix a l’exili. Un altre camí, continuar el debat constituent. Un altre camí preparar vla implementació de la DUI, completar-la, acostar-nos al seu aixecament, i enmig de tot això avançar cap a la ruptura, cap el “Prou!”, quan ens sentirem segurs per fer aquest “Prou!”? Un altre camí, La Via Bàltica: Tots junts amb la decisió de fer el pas així que el 50+1 ens ho pertmeti. Res no és fàcil, acostem-nos al llindar, acumulem energia quàntica per a fer el salt. Ni un pas enrere, la submissió i l’ajupiment no són un camí i ens porten al no res. No podem acceptar el no res!

I si no hi ha manera d’entendre’s, valgui l’expressió d’aquest darrer punt i apart que enganxo d’un escrit meu anterior, ara mateix en aquest post:

“Ara quan arribin les noves eleccions al Parlament Català, anem-hi  de cara per a guanyar la batalla democràtica, i com que sembla que els nostres partits estant entestats en dividir-nos com a mínim per tres i així fer-nos perdre, és precís que trenquem aquesta obsessió partidista que no els deixa veure la realitat i donar prioritat a la independència, i votem tots junts una única opció, la que sigui més lleial al Mandat del 1r d’octubre del 2017, edificar la República Catalana Independent, fent tot el possible i enfocant el projecte de la nova legislatura en aixecar i completar la DUI votada al Parlament Català el 27 d’octubre del 2017. I com a segon objectiu, amb la mateixa força que el primer, assegurar el futur de la nostra llengua, fer tot el possible per assegurar aquest fonament de Catalunya, a partir d’ara de forma metòdica i persistent, allò políticament necessari que tantes vegades hem oblidat.

Una sola llista, tres milions de vots, tots els possibles lleials als “Sí” del 1r d’octubre del 2017, per aixecar la DUI i per assegurar el futur de la nostra Llengua que ara ja no pot esperar més.”

Si som … siguem! diu un compatriota nostre amic meu!

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002. Amics de Pere Esteve, Josep Espelt, Claudi Romeu  i molts més en la memòria.

Aquests són entre altres: Varis camins per anar guanyar completament, l’independentisme, la batalla de  les properes eleccions al Parlament.

PS: (Piulada)

Varis camins per anar guanyar completament, l’independentisme, la Batalla de les properes eleccions al Parlament https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=274812
Si som! … siguem!

Una sola llista, 3 milions de vots, els del 1r d’octubre, per Aixecar la DUI i per assegurar la Llengua. Des d’ara mateix.

 

 
   

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *