España ja està pagant la segona factura Rubalcaba: L’Òmnium Cultural català denuncia el monarca espanyol a la Judicatura Suïssa i l’estat espanyol ha de cercar-li un lloc on no el puguin extradir.

Vergonyoses victòries espanyoles:

1a – Es carreguen l’estatut català i la independència de Catalunya s’obre camí.

2a – Aznar amb la seva passió geoestratègica contra Catalunya entra a la Guerra del Golf amb Bush i Blair i així hipoteca Espanya per molts anys, doncs naturalment ha de pagar la seva part d’aquesta guerra, encara avui arriben els rebuts de l’hipoteca, des d’aleshores les alegres inversions en carreteres s’han acabat i les retallades començant sempre per Catalunya, País Valencià i Illes balears estan assegurades. Bona inversió la d’Aznar, però el pitjor de tot és que Espanya resta debilitada per sempre més davant Catalunya.

3a – Rubalcaba parla d’una factura que els espanyols estan disposats a pagar, es tracta dels costos de la repressió contra Catalunya amb la intenció d’aturar el Procés de Recuperació de la set vegades secular Independència dels catalans.

4a – Potser és aquest el primer rebut “Rubalcaba” de la “Repressió” a pagar?:  El primer monarca del Franco i Cap de la “Jefatura del Estado Español”, fins fa poc, ha de marxar no tan sols d’Espanya sinó fins i tot de la peninsula ibèrica, Gibraltar inclòs, quina vergonya! “oh! qué vergüenza!”. Òmnium denuncia el monarca espanyol a Suïssa i aquest borbó del que estem parlant, diuen “després de meditar-ho molt”, marxa o més ben dit el fan marxar per intentar evitar l’ensulsiada d’Espanya. Algunes veus malintencionades diuen, que per evitar la destrucció dels fonaments de l’estat espanyol s’està cercant un País on portar al Borbó per tal que no pugui ser extradit i ficat a la presó, en aquesta tasca secreta sembla que hi estan treballant,  entre altres, la casa Reial espanyola i el “Consejo de Estado Espanyol”. Tràfics de diners i influències, i altres foscos negocis perpetrats pel representant emèrit de la Jefatura del Estado español són molt propers a uns estranys i obscurs espais anomenats des de documentals televisius “cloacas del estado”. Que estiguem parlant del monarca emèrit no li treu gravetat al fet de la podridura i corrupció durant molts anys de la primera de les institucions i fonament d’aquest estat opressor fill de la nova restauració borbònica perpetrada per Franco i tot seguit intentat legitimar per una vergonyosa Constitució que gosa prohibir sense ruboritzar-se l’associació de Catalunya, les illes i el País Valencià i que a  la vegada pretén que aquestes terres de parla catalana s’hagin d’entendre entre elles en llengua castellana. A quin segle vivim? al XVè o al XXIè. Em semblava que els anomenats reis catòlics, de la federació de les Corones Castellana i Catalano-Aragonesa ja estaven enterrats?

5 – Vindran més rebuts “Rubalcaba”, estiguem-ne segurs, i alguns seran tant grossos com el que es va perdre a Cuba.

6 – Serveixin aquests 10 punts que he desenvolupat per preparar l’única Victòria dels catalans en favor de la nostra història: Recuperar la Independència de tota la nostra Nació.

7 – Visquin Catalunya i tots els Països Catalans, malgrat les grans dificultats que hem de travessar i travessarem.

8 – La Nació sencera, la Llengua catalana, l’estat català o estats independents, confederats o no, i les Constitucions lliures, plenes, breus, clares i potents en defensa de les nostres terres i de les nostres gents.

9 – Ara mateix, Espanya ja està pagant la segona factura Rubalcaba: L’Òmnium Cultural català denuncia el monarca espanyol a la Judicatura Suïssa i l’estat espanyol ha de cercar-li un lloc on no el puguin extradir.

10 – Catalans independentistes, continuem i persistim:  Ara quan arribin les noves eleccions al Parlament Català, anem-hi  de cara per a guanyar la batalla democràtica, i com que sembla que els nostres partits estant entestats en dividir-nos com a mínim per tres i així fer-nos perdre, és precís que trenquem aquesta obsessió partidista que no els deixa veure la realitat i donar prioritat a la independència, i votem tots junts una única opció, la que sigui més lleial al Mandat del 1r d’octubre del 2017, edificar la República Catalana Independent, fent tot el possible i enfocant el projecte de la nova legislatura en aixecar i completar la DUI votada al Parlament Català el 27 d’octubre del 2017. I com a segon objectiu, amb la mateixa força que el primer, assegurar el futur de la nostra llengua, fer tot el possible per assegurar aquest fonament de Catalunya, a partir d’ara de forma metòdica i persistent, allò políticament necessari que tantes vegades hem oblidat.

Una sola llista, tres milions de vots, tots els possibles lleials als “Sí” del 1r d’octubre del 2017, per aixecar la DUI i per assegurar el futur de la nostra Llengua que ara ja no pot esperar més,

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS:  España ja està pagant la segona factura Rubalcaba:  L’Òmnium Cultural català denuncia el monarca espanyol a la Judicatura Suïssa i l’estat espanyol ha de cercar-li un lloc on no el puguin extradir.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *