BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

2 d'agost de 2020
0 comentaris

“L’objectiu és consolidar la república catalana independent. El poble segueix tossudament alçat.”

     

Les cartes damunt la taula
per Fredi Bentanachs

Hem arribat en aquell moment de prendre decisions dràstiques, això vol dir no tornar a confondre la lluita amb l’eix dreta esquerra en què ERc COMUNS i PSC ens han volgut fer caure. Amb l’ajuda dels autonomistes del PDeCAT, PNC i altres.

Fer caure la monarquia hispànica, no és el nostre objectiu, com no ho és alliberar els presos, ni fer cap república espanyola. L’objectiu és consolidar la DUI votada l’1-O en referèndum i sense cap més elecció consolidar la república catalana independent. Si pel camí, contribuïm a fer caure els Borbons, millor, com si afavorim que els espanyols facin una república, bé, però no és la nostra guerra.

L’engany del doble llenguatge és maquiavèl·lic, i l’esquerra espanyola tan unionista o més que el feixisme espanyol en són experts. La república espanyola l’any 31 va frustrar els anhels de llibertat dels catalans, va permetre que Mallorca esdevingués feixista, i va abandonar els patriotes catalans de l’exèrcit popular Macià/Companys farcit de milicians d’estat Català i ERC a les platges de Portocristo. Moriren la majoria o fugiren com varen poder cap a Barcelona la resta.

Per tant la república espanyola no és cap garantia, és més, ara governa una coalició d’esquerres PSOE/Podemos, i la repressió a l’independentisme és ferotge i sense aturador.

El poble segueix tossudament alçat, només ens cal un projecte i un lideratge clar. I mal els pesi a molts, el projecte és el CNR i el lideratge el M. H. president Puigdemont, no hi ha més, teixint un pal de paller transversal que ha de consolidar el referèndum fet l’1-O. ERC no té cap estratègia independentista, sols la política de la derrota i l’autonomisme, reivindicar una taula de diàleg és covard i obsolet, mai Espanya s’avindrà a res. L’únic camí és la DUI votada l’1-O i aixecar-la.

I és palès què hi haurà repressió, i àdhuc enfrontaments forts. Però si la determinació del poble català és la mateixa que l’1-O, 3-O o Urquinaona. La victòria és imparable.

El criteri dels presos polítics és interessant, però com a presos no pot ser la panacea de la lluita, estan doblegats a la repressió i per més forts que estiguin, l’enemic els té sempre a l’abast. La lluita ha de portar combinats l’exili i les forces de l’interior, esmenem-nos perquè per tenir a punt tal com diu el president Puigdemont, el control del territori.

Soc optimista, i crec que a despit del desastre econòmic i social produït per la Covid-19 i la pèssima gestió feta, ens afavoreix per guanyar. Aixecar la república catalana independent, és i ha de ser l’únic objectiu. La resta vindrà donat, i més ràpid del que hom pensa.

Som un poble i no claudicarem.

Junts, cap a la victòria.

Fredi Bentanachs
publicat a l’Unilateral



PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!