Control del territori: estructurar la xarxa de Consells Locals i Voluntat dels dies “I”


 

Organitzar i coordinar la xarxa de Consells Locals i madurar la Voluntat dels dies “I”
per tal d’assolir un “Control del territori català” reeixit i eficaç.

Ens cal acceptar, distribuir, connectar i coordinar els diferents tipus possibles de Consells locals de la República Catalana Independent sobre el territori català.

L’anhel manifestat fa quatre dies pel MHP Puigdemont “fer el control del territori” de forma reeixida”, terme encunyat per Jordi Fornas i la seva gent de l’UPDIC i la gent de l’OAC,  ja fa ben bé més de dos anys, veure sinó les hemeroteques de facebook i altres mitjans de la Xarxa, esdevindrà per la conjunció de dos elements fonamentals, el primer el territori, possiblement organitzat en Consells Locals, compostos per una o per cadascuna de les diferents entitats i associacions patriòtiques de cada poble, ciutat o districte, unes de defensa i les altres d’edificació de la incipient República declarada al Parlament Català el 27 d’octubre del 2107. I el segon element que és la voluntat de reeiximent i compromís de la gent que en sigui corresponsable. Un petit detall és el compromís de presència en els diferents actes “Dia I” (dia independència). Per exemple, el 27 oct era un “dia I”, i el dia en que el borbó va anar a Poblet també era un dia I, en vindran molts més, hem de conscientciar-nos i apoderar-nos-en.

Salvador Molins Escudé, Berga
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC

—————–

LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:

No la veuen però hi és, i molts, lleials al 1r i al 27 d’octubre, la defensem.

La incipient República Catalana Independent és tant petita que alguns no la veuen. És un conjunt de cèl·lules mare vives amb l’ànima de l’anhel català confederal de tota i només tota la nació. Alguns malden per avortar-la, alguns no encerten a veure’n l’esplendorós futur:  Catalunya plena i rica, defensora de tots els Pobles lliures en un futur ple d’esperança per a la humanitat.

Fa tres-cents cinc anys van intentar anorrear-la però encara no han pogut.

Els Consells Locals de la República Catalana en són la possible i també incipient nova organització territorial, que al costat del Consell General (per la República) a l’exili a Waterloo, són les primeres institucions de la nova República lliures de les urpes autonòmiques de l’estat espanyol i lliures de la falsa democràcia dels invasors.

Com les Consultes per a la Independència, els Consells Locals de la República i per la República s’han d’estendre per tot el territori de la nostra Nació, àdhuc a l’exterior. Allà on hi hagi tan sols dos o tres catalans lliures ja hi pot haver un Consell Local

Catalans lliures, fem-nos més lliures encara, inscrivim-nos al Consell per a la República Catalana abans esmentat, empadronem-nos, esdevinguem voluntàriament ciutadans de la nova República, sumem-nos a la iniciativa dels Consells Locals territorials, estructurem i alliberem de mica en mica i pas a pas nous territoris i noves accions.  Si hem de controlar i alliberar el territori, comencem estructurant-lo i apoderant-lo.

En compliment del Mandat del Poble i per al Poble emès en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, vinculant, del 1r d’octubre del 2017, Edifiquem la nostra nova i incipient República, sense demanar permís a ningú i sense esperar ordres de ningú.

La Nació sencera, la Llengua catalana, l’Estat independent i la Constitució breu, clara i urgent.

Lleials al 1r oct edifiquem la República Catalana Independent.
Inscrivim-nos al Consell per la República.

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

————————

ACTUAL 131 è  PRESIDENT CATALÀ:
Molt Honorable QUIM TORRA I PLA 

«El meu compromís amb la gent és portar el país a la independència. El dia que vegi que no tinc ni la força ni la confiança per portar aquest país a la independència deixaré la presidència»

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest divendres al vespre a Arenys de Munt que els polítics no es poden permetre «prostituir les paraules» i que les formacions que defensen la independència ho han de deixar clar «sense jugar» amb la semàntica.

La consulta d’Arenys de Munt, un «exemple a seguir»

«Els milers de persones que es van manifestar per la Diada tenien un objectiu molt clar, la independència, i això és el que hem de fer», ha afegit durant la seva intervenció a l’acte de commemoració del 10è aniversari de la consulta independentista d’Arenys de Munt.

(Notícia extreta de Catalunya Diari)

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)


  

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *