Sub-República: Alguna unitat electoral que amb una sola llista ens porti a la victòria en les properes eleccions al Parlament.

…..

MILLOR EL FALS PODER QUE LA UNITAT PER A LA  INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA?
‘UNA UNITAT INTEL·LIGENT’

A les properes eleccions al Parlament Català:
‘Una sola llista, dos milions de vots, els del 1r d’octubre’

 

ERC vol encara, per sobre de la unitat electoral independentista, o d’algun tipus d’unitat electoral que ens permeti assolir la unitat de vot independentista amb una sola llista i ens porti a la victòria en les properes eleccions al Parlament Català, per sobre d’això, ERC, encara vol el fals poder? el migrat poder de la Generalitat de Catalunya que depen dels amos -El binomi format per Espanya i els Borbons- amos d’amagat de la Màquina de Comptar els Diners guanyats de manera fraudulenta amb armes, trens, comissions, els diners que espolia a Catalunya i ara els diners que roba a Europa malversant a dojo, repartint prebendes i després amb el conte de la llagrimeta que tan bé l’hi ha anat sempre..

La unitat per la Independència o el fals poder, graciosa concessió dels amos de la Màquina de Comptar els Diners d’armes, trens, dels diners  que espolia a Catalunya i ara dels que roba a Europa?

ERC s’equivoca, prefereix poder autonòmic inconsistent*  i falsos amics (PSC i Podem) que no pas la unitat o estudiar solucions alternatives, Via Bàltica o Sub-república, amb els demés catalans votants del 27 S i del 1r d’octubre per a completar la Independència.

*(‘autonomia espanyola o poder autonòmic’:   graciosa concessió de sa graciosa majestat espanyola, i quan la cosa no és tan “graciosa” … s’ha acabat el bròquil, no tenen miraments, t’enganyen, no et compleixen, et prohibeixen la llibertat del teu Parlament, et destitueixen Presidents i candidats, et tapen la boca i coarten la llibertat  amb amenaces, et multen amb multes multimilionàries, et maltracten,  t’empresonen, …)

Com explicava Suso del Toro en una recent entrevista, Podemos i tot el que l’envolta va néixer a “la Puerta del Sol” madrilenya. Els indignats del 15M criticaven als polítics del moment i quan aquests indignats han tingut possibilitat de tocar poder s’han associat amb els que criticaven i han rebaixat els seus plantejaments, així han entrat dins la roda del sistema i en realitat s’han auto enganyat i han enganyat als seus electors. Ciutadans, Vox , Podem i associats són productes de laboratori i em fa mal pensar que la nova “Sobiranies” també, vaig estranyar que Doménech plegués sobtadament i fa quatre dies, com un bolet, surt “Sobiranies” amb gent de poder mediàtic i molts diners. El que surt de baix del poble mai té diners, serà potser que el diner crida diner? aleshores l’objectiu amagat d’aquesta gent és el diner i el poder que dóna el diner. Sembla mentida que algú com el Rei dels “no catalans”, perquè els catalans no en tenim de rei, aquest senyor i la seva famílisa carregat d’euros a cabaços i tonelades, encara en vulgui més, i més i més. Rei espanyol i estat espanyol formen un cercle viciós que es retroalimenten, per això són, pel “atado y bién atado”, tot ben lligat per espoliar Catalunya a cor que vols!  bé, ara també per a espoliar tot Europa, ni els Borbons ni Espanya en tenen prou amb el que ens roben als catalans, ara també ha arribat el torn d’Europa, començant pels “Holandesos” i demés Nederlands.

No ens deixem enganyar, el millor camí per aixamplar l’independentisme és ésser guanyadors en tot, l’èxit és el que més tiba la gent.

Desenvolupem una nova idea i un nou pacte entre tots les partits independentistes. Confeccionem una sola llista, una ‘sub-república’**, una manera d’arribar a consensos, clara, lleial, i proporcional que ens permeti actuar en bloc davant dels més ancorats  a l’espanyolisme dins el Parlament Català.

**’Sub-República: Alguna unitat electoral que amb una sola llista ens porti a la victòria en les properes eleccions al Parlament.’

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.
Berguedans per a la Independèncoia de Catalunya, 2002.

(Amics de Pere Esteve en la memòria; ell va ser dels primers que va fer el salt “de la unitat”, abandonant la CDC d’aleshores i fundant aquella organització independentista anomenada Catalunya 2003, que com altres organitzacions independentistes, Som 10 milions, Catalunya Acció, Sobirania i Progrés, Reagrupament, Solidaritat, Plataforma del Dret a Decidir, Consultes, ANC, ÒMNIUM, … van ajudar endegar el Procés de Recuperació de la Independència de Catalunya.

A les properes eleccions al Parlament Català:
‘Una sola llista, dos milions de vots, els del 1r d’octubre’

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *