BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

13 de juliol de 2020
0 comentaris

He tingut un somni: ‘L’11 de setembre del 2020, un 11 de setembre d’alguna manera diferent’.


Fotografies del Fossar de les moreres. Peveter, flama i placa.
(fotògraf:  ‘alamy’)

He tingut un somni:
‘L’11 de setembre del 2020, un 11 de setembre d’alguna manera diferent’

OBJECTIU I SIGNIFICAT:
Momentums d’aquesta diada: 1r Any 988, 2n any 1714, 3r any 2017, 4t any 2020 moment actual, …

Aprofundir i regenerar entre tots el moment actual:
Edificar la Xarxa neuronal de la nova i incipient República Catalana Independent votada el 1r d’octubre i Declarada el 27 d’octubre del 2017.   (Veure els objectius a la part final d’aquest escrit.)

INSCRIPCIONS:

A l’hora de les inscripcions s’hauria d’establir un perímetre d’ocupació del territori català, o sigui que a cada inscrit li corresponguin uns determinats metres sobre la línia perimetral.

Al mateix moment de la inscripció als actes de la Diada organitzats per l’ANC cal connectar-hi també d’alguna manera la inscripció voluntària pròpia i la d’altres membres de la família`de l’inscrit al Cens de la República de Waterloo.

 

DINS MATEIX DE LA DIADA: MARATÓ CONTRA LA REPRESSIÓ I A FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA:

Al llarg de tol el dia 11, des de les 9:8:8 fins a les 20:17 uns grups de voluntaris determinats recolliran les trucades de les donacions de la Marató contra la repressió. (***El nom podria ser ‘Mitja Marató’ o algun altre nom que relacioni però no topi en qüestió de marques i propietats intel·lectual).

 

PROGRAMA DE LA DIADA:

Vigília de l’11 de setembre del 2020: Xarxa neuronal del País Català lliure:

A les 10 de la nit anterior, encesa de Torxes i inici d’una marxa de 30 minuts, fer focs i marxes de torxes arreu (a cada punt de la xarxa neuronal independent catalana) que es puguin detectar des de satèl·lit en una mena de concurs mundial de nou Premi Guines. Al final de la Marxa: Lectura del Manifest de la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre del 2020.

(Per imaginar més impossibles: Interconnexió amb l’Estació Espacial Internacional ISS? i si no pot ser amb Waterloo.)

DIADA
L’ 11 de setembre del 2020, un 11 de setembre d’alguna manera diferent:

‘No sols ho fa l’Assemblea Nacional Catalana: ho fem tots junts des de tot arreu de Catalunya!’

A les 9h 8 minuts 8 segons del matí. En recordança de l’Any 988 de la nostra era, any de la Primera Desconnexió Catalana:

Llançament d’ 11 coets a tot Catalunya, senyal del començament de la data a càrrec de cada Assemblea Territorial o altres Associacions Catalanes delegades, per població, districtes, barris … (Això es fa a moltes festes majors, a la Patum per exemple, per donar senyal del començament dels actes organitzats.) (11 coets per ser la diada de l’11S)

També, a les 9h 8 minuts 8 segons del matí. s’obren les oficines via telemàtica, telèfon i /o internet de recollida de donacions de la MARATÓ contra la Repressió i a favor de la Independència.

A les 11 hores desfilades de cotxes, motos i tractors amb estelades a tot el territori català. S’enviarà al centre de dades el nombre de participants en cada cas.

 

En algun moment s’hauria d’escenificar l’ocupació del territori, podria ser:

a les 4 de la tarda en el procés de connexió de tots els participants de la web. Això dependria del disseny i procediment de connexió fet pels informàtics responsables d’aquesta nova web.

 

A les 17:14 h. La gran Connexió de la Xarxa i Parlaments: (Cada punt no ha de ser especialment llarg, al contrari i fet per diverses persones que es creguin adeqüades. El qui fa de conductor llegeix el punt i els que llegiran els petits manifests fan la resta. Tots poden ser relativament curts, menys la lectura de l’Acta del 27 d’octubre del 2017 que és només una mica més llarga.)

PASSOS de l’hora de la “Gran Connexió”:

1 – Reafirmació del 1r octubre i lectura de la Pregunta i el Resultat del referèndum. (El poble respon amb l’estrofa principal del Cant per a la Independència: ‘NO PIDOLAREM CLEMÈNCIA SOLS FAREM LA INDEPENDÈNCIA!’

2 – Memòria de l’acte al Parlament del 27 octubre del 2017. Lectura de l’Acta de la DUI i resultats de la votació. *****

3 – Acte d’homenatge a la Presidenta Forcadell i als 72 diputats que donaren el seu «Sí» en la votació de la DUI.

4 – Reafirmació de la UNILATERALITAT i necessitat i viabilitat de la Independència pel reeiximent i progrés de tots els que vivim a Catalunya.

5 – Crida als Partits Polítics perquè se sumin a un Bloc General per a la Ruptura a les properes eleccions.

6 – Cloenda del moment actual a Càrrec de Paluzie.

7 – Notificació del comput del muntant recollit en euros fins el moment concret per la Marató contra la Repressió i a favor de la Independència de Catalunya.

8 – Acte d’agraïment i homenatge a tots els represaliats per haver defensat la llibertat i la Independència de Catalunya i de tots els Catalans. Encesa o reencesa simbòlica -per la xarxa- de la flama dels Patriotes Catalans. (L’encesa o reencesa, o simplement explicar-ho des d’on sempre resta encesa o sigui des del Fossar de les Moreres.

 

OBJECTIUS i raonaments al respecte:

Demostrar i visualitzar que la nova web** de la Xarxa Catalana es correspon amb una xarxa local i territorial, el nostre País. (** projecte en tràmit per a partir d’aquell dia …)

Fer créixer la consciència general de República Catalana Independent votada i guanyada, que ara hem de fer i edificar entre tots sense delegar-ho i sense rentar-nos-en les mans. Sense por, responsablement, sense esperar ordres de ningú, ni demanar permís a ningú.

Ser una petita demostració i realització «happening» de que hi ha una veritable correspondència entre la xarxa informàtica i el territori dels catalans que ocupem de manera normal i diària tots plegats i que coneixem quasi més bé que ningú. Una correlació entre l’organització cel·lular i humana de la incipient nova República distribuïda sobre el territori català.

Fer entendre que cada Territorial i Associacions delegades* corresponen a un punt-vèrtex real de territori en correspondència a la Xarxa neuronal de la nova i incipient República Catalana Independent.

Créixer i fer créixer en el convenciment de ser Poble conscient i organitzat, que viu a l’ample i al llarg del Territori Català, Poble compromés en fer efectiu el Mandat del Poble Català del 1r d’octubre del 2017: ‘Estat Català Independent en forma de República’

Recordar i reafirmar que tant el 1r d’octubre i el 27è d’octubre són dies i sobretot fets reals, legals i lleials, són votacions i resultats reals, fetes i guanyades per Catalunya i els Catalans en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya i en la votació de la DUI catalana al Parlament Català democràticament constituït i convocat.

Segons la ‘Declaració de sobirania i del dret a decidir del poble de Catalunya’ feta pel parlament Català sobirà del dia 23 de gener del 2013. ****Les decisions del Parlament Català són sobiranes, les negacions continuades compulsives de l’estat espanyol de tot el que es fa i s’ha fet al Parlament és una reacció malaltissa d’un maltractador, imperialista, supremacista i dictador que de segles vol ofegar la veu i les lleis i Constitucions dels Catalans molt anteriors a qualsevol legalitat espanyola.

****La ‘Declaració de sobirania i del dret a decidir del poble de Catalunya’ va ser una resolució del Parlament de Catalunya aprovada el 23 de gener de 2013 amb la qual es va acordar iniciar el procés cap al dret a decidir, amb 85 vots a favor, 41 en contra i dues abstencions.[1][2][3][4] El Tribunal Constitucional d’Espanya va suspendre la Declaració,[5][6] però la Mesa del Parlament de Catalunya va considerar que aquesta continuava «vigent» perquè «una voluntat política no es pot suspendre».

*Associacions delegades: Crida de l’ANC a multitud de cèl·lules mare, petits grups, CDR*s, Consells Locals, Grups del Procés Constituent, altres Organitzacions polítiques, Universitats, Escoles, Gremis i Col·legis professionals, Agrupacions d’Advocats, metges, notaris, Associacions per la Llengua, Castellers, Asssociacions de Veïns, Colles d’amics, famílies, empreses, persones, … etc.. Implicar-hi molta gent i cobrir un mínim perquè no quedin forats. Hauria de ser una convocatòria semblant a la de la Gran Cadena però sense moure’s de casa, del barri, del poble o districte.

***Marató contra la Repressió i a favor de la Independència: Mitja Marató o algun altre nom que relacioni però no topi en qüestió de marques, si s’escau.

Tot això és un somni, un exemple, per tant es pot canviar, millorar, ampliar , … etc.
Hi ha un element comú dels somnis, moltes vvegades no pots escollir-ne ni el dia ni l’hora, tens el somni quan el tens.

Les ajudes d’aquesta Marató fóssin de la quantia que fossin poden aporatar dos beneficis, el primer naturalment d’ajuda material i el segon de reforç espiritual, per exemple premi i reconeixement als defensors de Catalunya. Tot això té un handicap, la participació i la solidaritat dels catalans en aquest cas. Qui no s’arrisca no pisca. El repartiment del fons assolit podria ser: Un terç per ajudar als represaliats, un terç per ajudar l’ANC, un terç per premiar als defensors de Catalunya -un esperit ben contrari del que fa espanya quan condecora els piolins que ens van pegar-.

***** ACTA DE LA SESSIÓ DEL  PARLAMENT CATALÀ DEL 27 OCTUBRE DEL 2017.

“ACTA en TWITER de la Sessió del Parlament

(Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017)

en la que es va votar i aprobar la Declaració d’Independència de Catalunya.

«Anem a votar la proposta de resolució conjunta de Junts pel Sí i la CUP número 2 i després, quan ens arribi l’urna votarem la número 1.

Per tant, anem a votar la proposta de resolució número 2.

Comença la votació.

La proposta de Resolució número 2 ha quedat aprovada per

71 vots a favor, 8 en contra i 3 abstencions.

(Aplaudiments.)

Estem esperant que arribi l’urna.

(Roger Torrent i Ramió demana per parlar.)   Senyor Torrent, sí, digui.

Sí, en tot cas, i mentre arriba l’urna, que ara veig que arriba, i que es pugui organitzar la
logística d’aquesta votació, el que li demanaríem és que, atès la transcendència i l’interès
que suscita la proposta de resolució que anem a votar en aquests moments, li demanaríem
que de la part declarativa de la mateixa, és a dir, de la part declarativa d’aquesta proposta
de resolució que votarem, llegeixi la part que va des de «en virtut de» i fins al final d’aquesta
part declarativa, «abans no es pugui votar».

Gràcies, presidenta.

La presidenta diu: D’acord i llegeix la part declarativa, part que segueix al Pròleg o PART EXPOSITIVA.

Llegeix la part DECLARATIVA d’aquesta Declaració):

1 – «En virtut de tot el que s’acaba d’exposar, nosaltres, representants democràtics del poble
de Catalunya, en el lliure exercici del dret d’autodeterminació, i d’acord amb el mandat rebut
de la ciutadania de Catalunya, constituïm la república catalana, com a estat independent i
sobirà, de dret, democràtic i social.

2 – «Disposem l’entrada en vigor de la Llei de transitorietat jurídica i fundacional de la república.

3 – «Iniciem el procés constituent, democràtic, de base ciutadana, transversal, participatiu i
vinculant. Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017

4 – «Afirmem la voluntat d’obrir negociacions amb l’Estat espanyol, sense condicionants previs,
adreçades a establir un règim de col·laboració en benefici de les dues parts. Les
negociacions hauran de ser, necessàriament, en peu d’igualtat.

5 – «Posem en coneixement de la comunitat internacional i les autoritats de la Unió Europea la
constitució de la república catalana i la proposta de negociació amb l’Estat espanyol.

6 – «Instem la comunitat internacional i les autoritats de la Unió Europea a intervenir per aturar
la violació de drets civils i polítics en curs, i a fer el seguiment del procés negociador amb
l’Estat espanyol i ser-ne testimonis.

7 – «Manifestem la voluntat de construcció d’un projecte europeu que reforci els drets socials i
democràtics de la ciutadania, així com el compromís de continuar aplicant, sense solució de
continuïtat i de manera unilateral, les normes d’ordenament jurídic de la Unió Europea i les
d’ordenament de l’Estat espanyol i de l’autonòmic català que transposen aquesta normativa.

8 – «Afirmem que Catalunya té la voluntat inequívoca d’integrar-se tan ràpidament com sigui
possible a la comunitat internacional. El nou estat es compromet a respectar les obligacions
internacionals que s’apliquen actualment en el seu territori i a continuar sent part dels tractats
internacionals dels quals és part el Regne d’Espanya.

9 – «Apel·lem als estats i a les organitzacions internacionals a reconèixer la república catalana
com Estat independent i sobirà.

10 – «Instem el Govern de la Generalitat a adoptar les mesures necessàries per fer possible la
plena efectivitat d’aquesta declaració d’independència i de les previsions de la Llei de
transitorietat jurídica i fundacional de la república.

11 – «Fem una crida a tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de la república catalana a fer-nos
dignes de la llibertat que ens hem donat i a construir un estat que tradueixi en acció i
conducta les inspiracions col·lectives.

PART RESOLUTIVA:

Paraules Forcadell moments previs:

<«Assumim el mandat del poble de Catalunya, expressat en el referèndum d’autodeterminació de I’1 d’octubre, i declarem que Catalunya esdevé un estat independent en forma de república.»>

I a continuació votarem aquesta < > part resolutiva d’aquesta proposta de resolució.

Fitxer 08

Doncs, ara farem la votació per crida. La secretària primera anirà cridant… (Veus de fons.)

Sí?  No cal. No cal fer sorteig, no? Ho fem per ordre alfabètic, si els sembla bé, ho farem…

Si és…, per assentiment ho farem per ordre alfabètic. (Pausa.)

Ple del Parlament / sessió núm. 44.2 / 27 d’octubre de 2017

Per tant, la secretària… (Veus de fons.) Sí.

La secretària primera

Cridaré tots els diputats, els que hi són i els que no.

(La secretària primera crida per ordre alfabètic els diputats, els membres del Govern i, un
per un, els membres de la Mesa perquè dipositin llur papereta a l’urna.)

La presidenta

Anem a procedir al recompte.

Secretari Nuet, pots ajudar-nos en el recompte?

(Es procedeix a l’escrutini.)

La presidenta

La Resolució de la Declaració d’Independència dels i les representants del Parlament queda aprovada per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 vots en blanc.”

———————————–

Salvador Molins Escudé, de Berga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!