BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de maig de 2020
0 comentaris

Els catalans hem de corregir tots els errors que hem comès en aquesta pandèmia.

 

L’OPCIÓ D’ESQUERRA ÉS UNA FAKE-OPCIÓ:

Sánchez i Zapatero, o sigui “España” no tenen paraula: “Donde dije digo ahora digo Diego” ER ho hauria de saber , no pot al·legar ignorància. Esquerra parlava de diàleg però el que volia era poder i cadires, no es pot ser tan il·lús, ni es pot enganyar als catalans. L’opció d’ER (Esquerra Republicana, abans es deia “de Catalunya”) és una FAKE OPCIÓ mil vegades més màgica (o sigui impossible i irreal) que no pas la Independència de Catalunya, per això els Catalans, el 1r d’octubre, vam votar el que vam votar.

————-

AGRADI O NO AGRADI, ELS CATALANS SOM CORRESPONSABLES DE LES NOSTRES MORTS I LA NOSTRA MISÈRIA EN ACCEPTAR DE PART D’ESPANYA L’ESPOLIACIÓ FISCAL DE L’11% DEL PIB CATALÀ.

Avui llegia la notícia que a la Sanitat Catalana s’hi hauria de dedicar 5000 milions d’euros més del que s’hi dedica.

Avui mateix el President espanyol ens ha tirat a la cara la nostra misèria política i humana, de fet, en acceptar que Espanya, ell i els diferents governs espanyols, ens espoliïn pel cap baix de 16.000 a 20.000 milions d’euros anuals, més de 40 milions d’euros cada dia*, i fins que no siguem independents no sabrem amb tots els ets i uts la magnitud del desastre, de com els espanyols ens prenen i fins a quin nivell, els diners i el pèl per tots cantons.

“El mateix President Espanyol, en el torn de rèplica a la intervenció de Laura Borràs de Junts per Catalunya, s’ha permès de retreure a Catalunya que sigui a la catorzena posició en serveis sanitaris, que pagui malament el personal sanitari i que la despesa pública en sanitat hi sigui de les més baixes de l’estat espanyol.” (Pere Martí, L’última de Vialaweb)

Aquestes han sigut les veritats expressades pel President Espanyol, veritats insolents que ens tira a la cara, veritats insolents que els catalans i els nostres polítics hem d’entomar per còmplices i covards davant d’aquest robatori continuat que permetem des de la conformació de l’estat autonòmic el 1979.

Suposo que seria pels voltants del 2008, que jo mateix vaig anar en un viatge organitzat fins a Extremadura i vaig quedar parat en veure que prop de la capital d’allà es feien obres en un hospital mentre a Catalunya s’imposaven les retallades més extremes en la sanitat. Quines obres feien en aquell hospital? -Doncs estaven transformant les habitacions de dos llits a un sol llit per més qualitat i atenció dels malats. Jo, prou era ben conscient de qui pagava aquella festa.

Té raó el Sr. Sánchez i davant d’aquesta raó hem de ser conseqüents, ara que hem tingut l’experiència d’aquesta pandèmia, ara és l’hora d’actuar amb responsabilitat i dedicar a la sanitat els milions que calgui dedicar-hi.

Hem de ser conseqüents amb l’experiència assolida, preparar protocols perquè els errors que haguem comès no tornin a passar.

L’estat ha d’aportar els milions necessaris per a cobrir aquests protocols, àdhuc el de les partides supletòries per mantenir al dia i en primera línia la sanitat de Catalunya.

Com es pot fer això mentre enllestim els serrells que manquen fins assolir la independència? Com es pot fer?

És molt fàcil, els catalans hem de pagar d’entrada la meitat dels nostres impostos a la Generalitat de Catalunya perqueè pugui arreglar tot això que ha esmentat el President Espanyol.

Pagant la meitat dels impostos a la Generalitat de Catalunya passarem d’un dèficit d’un 11% sobre el PIB català a un dèficit del 5,5% del PIB, encara 1,5 punts per sobre de l’aportació dels Lands alemanys a les arques de l’estat, que és del 4% i que per llei no es pot superar per no perjudicar de forma greu cap Land.

A l’era de la pretesa “cogovernança” hem de practicar el “copagament” o mig “Concert econòmic i solidari”, meitat a la Generalitat i meitat a la hisenda espanyola i si els nostres polítics i partits polítics no es posen les piles i fan aquesta feina potser haurà de ser el poble qui unilateralment faci la divisió i pagui aquestes dues meitats.

Espanya ens roba, no els ho permetem!

Els catalans, poble i govern, hem de fer tot el possible per corregir tots els errors que haguem comès en aquesta pandèmia.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Els catalans hem de corregir tots els errors que hem comès en aquesta pandèmia.
COMPLIM EL MANDAT DEL 1r OCT: PERSISTIM, EDIFIQUEM, COORDINEM-NOS

 

QUAN PERDS LA LLIBERTAT ÉS MOLT DIFÍCIL RECUPERAR-LA.
POTSER MAI?

PERÒ ARRIBA UN MOMENT QUE CAL UNIR TOTES LES FORCES I RECONQUERIR LA LLIBERTAT !

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

:

PS:   TEMA DEL DIA – PERE MARTÍ  (Extret de Vilaweb)
https://www.vilaweb.cat/noticies/sanchez-opta-per-la-via-unilateral/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!