BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 de maig de 2020
0 comentaris

El Quart partit “Unilateral” pot ser útil i necessari si no hi ha unitat o coordinació independentista.

 

TOTS JUNTS PER COMPLETAR LA DUI CATALANA DEL 27 OCT. 2017

Junts o coordinats però no separats entre nosaltres. No perdem l’ocasió. No abandonem el Mandat:

Estat català independent en forma de República. Ara.

Abans de les eleccions al parlament de Catalunya tenim un temps preciós per a preparar la nostra unitat d’acció, coordinació de quantes iniciatives millor, reorganització independentista. perquè alguns s’han lliurat als braços dels espanyols apuntalant i blanquejant el centralisme absolut del PSOE i Podemos, exactament el de sempre, apuntalar-los caient en el propi autoengany. A hores d’ara hem de saber que Espanya no és de fiar, gens!

Primàries, SI, Demòcrates, 68, JxCAT, Nacionalistes d’Esquerra, …, ER també, si volen és clar.

Lleials al 1r oct i a la DUI del Parlament, coordinem la unitat estratègica. El Referèndum ja el vam fer i guanyar, ara toca aplicar-ho.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

PS: He trobat aquest escrit que segueix a l’Unilateral escrit per Llorenç Prats. Activem la Independència! Si no ens coordinem tots perderem el moment actual i no podem fer-ho de cap de les maneres:

http://unilateral.cat/2020/05/06/no-es-moment-de-pactes-calen-decisions-independencia/

“Els governs autonòmics catalans han fet i continuen fent la rosca al sistema de dominació espanyola, fins i tot, ara sí, posant centenars de morts damunt la taula a conseqüència de la improvisació i la mala gestió. Però això tampoc ve al cas a l’hora de respondre a les inquietuds de futur dels catalans. Haurà de ser, potser, l’economia la que recordi als seus polítics que amb Espanya i dins la seva lògica no hi ha possibilitats d’èxit en termes nacionals però tampoc de gestió mínimament responsable.”

“No hi ha espai, per tant, per als catalans amb les actuals forces polítiques d’ERC o JxCAT, i salvant la CUP, en uns impossibles pactes “de reconstrucció nacional espanyola”. Cap artificial majoria democràtica ho pot desvirtuar i tampoc el millor finançament autonòmic ho arreglaria. Només val del tot el mandat del Primer d’Octubre.”

———————

UNILATERALS ! Preparem-nos per les properes eleccions al Parlament Català.

 PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!