En el teu cor sigues Independent avui mateix. Tan se val si ells es corsequen de ràbia. (veure la fotografia)

 

LLIBERTAT i INDEPENDÈNCIA !!!

En el teu cor sigues Independent avui mateix.
No esperem “el mai” per esdevenir lliures ara.
On hi han dos catalans lliures allà hi ha el brot de la Independència.
On oneja una estelada hi ha l’esperit de la llibertat del nostre Poble.

Reafirmem-nos i complim el Mandat del 1r d’octubre del 2017:
Edifiquem la República Catalana Independent, dia a dia, moment a moment.

Llibertat dels homes, independència dels pobles i les nacions.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC,
-Berguedans per a la Independència de Catalunya-.

——————–

L’odi i la revenja espanyola fa xantatge als responsables de presons
contra els presos polítics catalans.

Més avall, la fotografia de dos dels corsecats. Són una mostra però n’hi ha milions. Només la Independència de Catalunya els pot entortolligar l’estòmac. Aleshores la ràbia que acumulen els sortirà pels caixals.

Són els enemics de Catalunya, tots els quadres espanyols de la guerra dels 306 anys que malden per subjugar-nos.

Espero amb impaciència aquell dia que totes les forces d’ocupació marxaran de Catalunya, marxaran de dos en dos i en fila india, com els tancs del “Pacte de Varsòvia” quan van haver d’abandonar europa. Militars, policies, guàrdies civils, notaris, registradors de la propietat, jutges, fiscals, advocats, funcionaris de l’estat espanyol i demés colonitzadors tots.

En el teu cor sigues Independent avui mateix. Tan se val si ells es corsequen de ràbia.
(veure la fotografia, les cares els delaten)

…...

Notícia de Vilaweb:
Els eurodiputats independentistes denuncien per carta a la UE i a l’ONU l’abús del Suprem amb els presos polítics en plena pandèmia El Suprem va emetre un comunicat amenaçant els funcionaris de les Juntes de tractament que han de decidir si els presos polítics poden passar el confinament a casa.

https://www.vilaweb.cat/noticies/denuncia-jxcat-erc-suprem-amenaca-funcionaris-coronavirus/?f=rel

Els eurodiputats de JxCat i ERC han denunciat a la Comissió Europea i a l’ONU l’amenaça del Tribunal Suprem espanyol als funcionaris que han de decidir si permeten que els presos polítics passin el confinament pel coronavirus a casa, i demana que l’investiguin. El president Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín Clara Ponsatí demanen a la Comissió Europea si el comunicat del Suprem contravé l’article 2 del Tractat de la Unió Europea per la no discriminació per ideologia i els principis d’imparcialitat i equitat sota la llei. També pregunten si contravé els articles 21 i 35 de la carta de drets fonamentals, relatius als principis de no discriminació i de protecció de la salut, i si és compatible amb la presumpció d’innocència. Vegeu ací les preguntes dels eurodiputats:

Imatge

Report diari sobre el coronavirus

Cada dia a les 22.00 podeu rebre al correu el resum dels fets més importants del dia relacionats amb la Covid-19 i informació addicional d’interès.

D’altra banda, l’eurodiputada d’ERC Diana Riba denuncia al Comissari europeu de Justícia Didier Reynders i l’Alta comissionada pels drets humans de les Nacions Unides, Michelle Bachelet, que el comunicat del Suprem ‘significa el trencament de la separació de poders, una amenaça als funcionaris de presó, i un tracte discriminatori recurrent als presos catalans, ja que la instrucció només fa referència a nou persones de cent dos’.

Riba recorda que la salut i el benestar dels presos europeus és especialment preocupant per la pandèmia de la Covid-19 i que Bachelet va demanar que s’alliberessin ‘els presos en situació de vulnerabilitat, amb baix risc de reiteració delictiva, els presos amb permís per a treballar o fer voluntariats fora de les presons i els presos sense prou base legal, incloent-hi els presos polítics’. Tenint en compte aquestes recomanacions i que els nou presos polítics catalans tenen permisos per sortir a treballar i fer voluntariat, diu, ‘és impossible d’entendre l’amenaça als funcionaris del Tribunal Suprem’.

Podeu consular ací la carta de Diana Riba:
https://www.vilaweb.cat/noticies/denuncia-jxcat-erc-suprem-amenaca-funcionaris-coronavirus/?f=rel

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *