“No ens deixem ocupar els espais mentals de la nostra existència” Mantinguem-nos Lleials al mandat del 1r d’octubre.


No la veuen però hi és i molts, lleials al 1r i al 27 d’octubre la defensem.

La incipient República Catalana Independent és tant petita que alguns no la veuen. És un conjunt de cèl·lules mare vives amb l’ànima de l’anhel català confederal de tota i només tota la nació. Alguns malden per avortar-la, alguns no encerten a veure’n l’esplendorós futur:  Catalunya plena i rica, defensora de tots els Pobles lliures en un futur ple d’esperança per a la humanitat.

Fa tres-cents cinc anys van intentar anorrear-la però encara no han pogut.

Els Consells Locals de la República Catalana en són la possible i també incipient nova organització territorial, que al costat del Consell General (per la República) a l’exili a Waterloo, són les primeres institucions de la nova República lliures de les urpes autonòmiques de l’estat espanyol i lliures de la falsa democràcia dels invasors.

Catalans lliures, fem-nos més lliures encara, inscrivim-nos al Consell per a la República Catalana abans esmentat, empadronem-nos, esdevinguem voluntàriament ciutadans de la nova República, sumem-nos a la iniciativa dels Consells Locals territorials, estructurem i alliberem de mica en mica i pas a pas nous territoris i noves accions.  Si hem de controlar i alliberar el territori, comencem estructurant-lo i apoderant-lo.

“No ens deixem ocupar els espais mentals de la nostra existència”
Mantinguem-nos Lleials al mandat del 1r d’octubre.

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

———————

Comentari a l’editorial de Vilaweb:
“El virus de l’autoritarisme s’aprofita del progrés del Coronavirus”

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-virus-de-lautoritarisme-progressa-aprofitant-el-del-coronavirus/

Comentari:   ESTUDI D’ARQ. JOSEP BLESA, SLPU JOSEP

2020.03.30 | 23:26

ANEM A POSAR-NOS-HI UN PARELL DE MEDALLES I UN GALÓ DE REGAL DAVANT LA INDIFERÈNCIA DE TANTA GENT (Catorze de Març-2020):

1. Al mur del FB d’en Toni Mollà, mentrimentres ell posava lacònicament: ” “En resum: “l’état c’est moi”. I la resta, era una broma”, servidor li va arrear un parell de comentaris.

A. Estan pegant un colp d’estat i ho dic, a Diario.es, eh…i em diuen que estic ratllat. Bé, ja ho entendran els súbdits colonitzadors. ´La distàcia entre Tejero i Sanches n’és mínima.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shock_Doctrine

B. i EN EL MEU MUR DE FB I TAMBÉ, CREC RECORDAR, EN ELS COMENTARIS DE L’EDITORIAL D’ACÍ:

B.1. “Mentre el sr. Sanches pegava el darrer colp d’estat espaÑol, servidor llegia el llibre d’en Hans van Dijk, “Twentieth-Century Architecture in the Netherlands” en la pàgina 8 del qual, hi ha el següent paràgraf:
“Eighty Years’ War or Revolt of the Netherlands was that country’s struggle to scape Spanish rule”

que podem traduir així:

“La guerra dels vuitanta anys o la revolta dels Països Baixos va ser la lluita del país per escapar del domini espanyol”

https://books.google.es/books/about/Twentieth_century_Architecture_in_the_Ne.html?id=hVhP4V9TEBwC&redir_esc=y

GALÓ EL DIA DE SANT JOSEP, ENCARA QUE LA LLUM EM VINGUÉ EL DIA D’ABANS:

“Si ens parem un minut a pensar, la Unidaz d’España , està matant més gent hui que el franquisme en 40 anys”

PS. A propòsit de l’ocultació del valencià per part de la GV i el poc cas d’alguns col·legues envers les meues eixides de to:e

“Fa unes dècades vaig llegir “Memoirs of a mangy lover” d’en Groucho Marx, en aquell llibret venia un paràgraf essencial per a cercar solució en qualsevol situació vital, on deia ” si no pots aconseguir una cosa per addicció, fes-ho per subtracció”. Escric de memòria que combinat amb un altre paràgraf de “Vers une architecture” de Le Corbusier que fa així: “…la prémiere épreuve de l’existence, c’est occuper un space”…..què combinats, tots tres, sàviament poden ésser letals per a l’adversari.
I una rajadeta més de vidriol per als amics que tant i tant m’estime: els valencians ens hem deixat massa ocupar espais vitals per a la nostra existència. Doncs això.. .

JOSEP BLESA

——————–

 

……..


People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari