BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

21 de març de 2020
0 comentaris

Privar de la Llibertat plena de Catalunya és anar contra la vida. Així de clar. Hom recorda els cops de porra que fa dos anys que rebem els catalans?


Defensem Catalunya, defensem la gent.  Edifiquem la República Catalana Independent, el Mandat del 1r d’octubre del 2017.

“el conflicte no és una desavinença puntual, sinó una incompatibilitat de base s’ha fet evident en la confrontació entre el govern català i l’espanyol sobre les mesures per la crisi de la Covid-19. La Xina va tancar Wuhan, Itàlia va tancar la Llombardia, Portugal ha tancat la frontera amb Espanya, nosaltres mateixos hem tancat la conca d’Òdena. Les veus dels experts demanen de tancar les regions epicèntriques de la pandèmia per a evitar una propagació massiva que faci col·lapsar-se els sistemes sanitaris.

Per això, tot i que Catalunya es contraposi al model de resposta espanyol demanant de tancar ports, aeroports i fronteres, a Madrid no volen cedir perquè saben que la llibertat serà l’ordre del dia dels pròxims mesos, potser anys, i que gairebé l’únic paper de les nacions serà com administren la llibertat de la seva gent.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!