La part catalana de la “Taula” està preparada? Que no li passi com a Macià.

“No pidolem clemència”, siguem lliures, sols edifiquem la Independència.

El Diàleg entre Catalunya i Espanya només pot ser d’Actius i Passius, d’altra banda només serà una altra falsa concessió gratuïta (?)   d’Espanya com esdevenen de fet la Generalitat i el Parlament actuals.

Francesc Macià va acceptar un Estatut que Espanya mai ha respectat ni des del primer moment.

La combinació entre Diàleg i l’escalada lineal i constant de la repressió és una tàctica per doblegar el mandat del 1r d’octubre. Ens ataquen per terra, mai i aire, i no ens volen deixar respirar.

En aquesta “Taula” i en tot l’estat Espanyol es vol situar en una clara posició d’avantatge enfront de l’independentisme català.

Quin grau de determinació i fermesa necessitaran els membres independentistes que s’asseuran en la “Taula de Diàleg”*  front de la delegació Espanyola?

Com podem afrontar, amb seriositat, convenciment i força, aquest diàleg, si entre nosaltres estem dividits? De nou es repeteix una situació de debilitat com quan Macià va negociar amb els dos enviats de Madrid i va acabar acceptant un estatut que com era de preveure sempre seria retallat i destrossat. Han passat 100 anys i res no ha canviat.

* (Iniciativa d’ERC donant suport al president espanyol. Un nou cas Zapatero, ara un cas Sánchez que a l’hora de la veritat tampoc complirà.   ERC ja ho va intentar i va fracassar, … és una via morta d’antuvi per l’incompliment d’Espanya dels pactes i les promeses)  Catalunya és la Colònia i Espanya imposa lleis i condicions. Espiral que per necessitat vital hem d’abandonar.

Sobre la repressió i el seu efecte, adjunto el següent text, part d’un article de Mireia Boya Busquet:

“Aquests dies hem vist com més de dues-centes persones han estat citades a declarar pels talls convocats per Tsunami Democràtic a l’AP7 i la N-340 la tardor passada. Si sumem els encausats per delictes relacionats amb el procés d’independència i les mobilitzacions associades, ja passem dels dos-mil. Curiosa forma de desjudicialitzar el conflicte per part del govern PSOE-Podem a les portes d’una taula de negociació ja convocada.

Sens dubte, l’augment de la intensitat repressiva és proporcional a la inquietud generada durant aquestes protestes, que van ser capaces d’alterar, de manera sostinguda i efectiva, la normalitat imposada per la força. Aquells dies de tardor el tsunami érem tots, ara però, sembla que la mar està calmada i tancada als despatxos. L’eina hi és, però la credibilitat ha minvat degut al silenci perllongat, no ens enganyarem. ”   https://blocs.mesvilaweb.cat/ALBERT1969/?p=270806

“La part catalana de la “Taula” està preparada? Que no li passi com a Macià.”
“Vàrem badar” Sempre badem.  Espanya no juga mai net.
Nosaltres badem i ells juguen brut.
En el finançament la vam cagar, amb la llengua també, amb l’estatut també … què ens queda?
-Només una cosa: El Mandat del 1r d’octubre de tots i per a tots, no l’oblidem.

Membres catalans de la “Taula” sigueu lleials al 1r d’octubre !

Catalans, complim el Mandat, edifiquem la República Catalana Independent Declarada el 27 d’octubre del 2017. Edifiquem la llengua, la nació, l’ensenyament, la història, edifiquem l’autoritat i la moral.

Salvador Molins, Josep Vilalta, Joan Sabata, …
Consell local de la República Catalana Independent, del Bic
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

      

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *