Ara mateix, què hem de fer?  -Crear una alternativa basada en la Unitat, el 1r oct, i la DUI, en una coalició igual i sincera.

 

Editorial de Vicent Partal:
Els aparells dels partits són ara l’amenaça per a l’independentisme 
“La pregunta és què més hem d’esperar per a canviar tot això?”

https://www.vilaweb.cat/noticies/partits-amenaca-independentisme-editorial-vicent-partal/

————–

Resposta a “que més hem d’esperar per canviar tot això?”:

Reforçar primer Demòcrates i segon la unitat “bàltica” entre tots els partits, associacions i forces lleials al 1r d’octubre i decidits a defensar la República proclamada. “Demòcretes +…” i “unitat o coordinació” com a dues parts d’una mateixa cosa: Una alternativa electoral seriosa a l’autonomisme de fet, esclau i claudicant de sempre i per sempre.

Això ens cal, presentar una nova alternativa política, llista, partit o coalició, a les properes eleccions. No ens podem refiar dels partits que vagin desunits o no vagin seriosament coordinats.

Si així ho entenen Puigdemont i Torra millor, si així ho entenen ERC i la CUP encara millor. -No m’oblido ni nego “Primàries” o altres agrupacions també cridades a la unitat.

Si aquesta operació de nova alternativa per la República Catalana Independent no té èxit en aquestes primeres eleccions, aleshores travar el Rumb del 1r d’octubre i fer via, amb esperança al Poble que va votar el 1r oct., i  continuar picant pedra per la Republica lliure i independent.

Ho hem comprovat, ho estem comprovant, qui no accepta la unitat o la coordinació sinceres i en igualtat no val per a la Independència. Hem volgut avançar amb els partits actuals i cada vegada hem ensopegat i tornarem a ensopegar.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic

Ara mateix, què hem de fer?:
Crear una alternativa basada en la Unitat, el 1r oct, i la DUI,
en una coalició igual i sincera per a la República.

 


Demòcrates, Juntsxla República, …+

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *