Sr. Torra, Publicarà al DOGC la Llei de transitorietat i aixecarà la suspensió sobre la declaració d’independència?

  

PLANTAR-SE o no plantar-se? … ser o no ser?
Persistim! no ens aturem! acomboiem-nos vers l’objectiu.
Deixem de demanar permís, siguem sobirans.

Ens hem d’empenyer, molts o millor “tots junts” cap a la Independència, sinó s’imposa la individualitat i la mandra o la feixuguesa. Només si ens acomboiem junts podem avançar en Reafirmar el 1r d’octubre i en completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017. Són aquestes dues, reafirmar i completar, dues bones idees, tal com l’article que adjunto ens ho expressa en la seva darrera frase “la “manca d’idees”

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic

———–

https://blocs.mesvilaweb.cat/qboschb/?p=270717

“Publicarà, Torra,  al DOGC la Llei de transitorietat i aixecarà la suspensió sobre la declaració d’independència?”

Buscar altres vies o refermar-se amb la DUI?
Manca d’idees o manca de Determinació? (manca de determinació i fermesa de tots, no només del President, però és clar, ell és el capdavanter.

“Sr. Torra, Publicarà al DOGC la Llei de transitorietat i aixecarà la suspensió sobre la declaració d’independència? o …”

“…/…  ho dubto molt. Més aviat crec que dissoldrà el Parlament i demanarà que els catalans fem servir el vot per expressar la nostra disconformitat amb la sentència. Suposem que en sortís un Parlament amb majoria absoluta independentista, de què serviria? Ja el vam triar el 21D del 2017, i de què ens serveix? La dignitat com a cortina per amagar l’esterilitat de les institucions, i qui sap si fins i tot la manca d’idees.

PS  En la mesura que l’independentisme arribi a la conclusió que aquest conflicte polític no es resoldrà votant sembla lògic que el primer que faci sigui deixar de votar. I buscar altres vies.”

Quim Bosch

 

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *