BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 de gener de 2020
0 comentaris

SI VOLEN INHABILITAR-NOS QUE ENS INHABILITIN A TOTS: Diguem prou a aquesta farsa. Autonomia i Parlament han estat falsejats. No a la JEC, no al Suprem, no a Espanya. Sí a la Independència! Sí al President de Catalunya!

 


COMUNICAT DEL BIC:

Sr. Torrent vol fugir altra volta de la obediència a Catalunya?
Algun dia s’haurà de plantar, .. o no?
No a la JEC, no al Suprem, no a Espanya. Sí al President de Catalunya!

No podem fugir eternament. El maltractador venjatiu i castigador ataca. Plantem-li caraª!

No a la JEC i el Suprem. No a Espanya.

Sí al President de Catalunya!

Sr. Torrent, President del Parlament de Catalunya, vol fugir altre cop de la obediència a Catalunya? Algun dia s’haurà de plantar, .. o no?
Quan va rebre l’encàrrec de Presidir el Parlament de Catalunya vostè va dir en veu alta “tan de bo fossim valents?”

Ara ha arribat l’hora de ser valents. No tinguem por, aturem la JEC, les eleccions ja s’han acabat. És que la JEC és el nou tribunal de la Inquisició? Li podem permetre que exerceixi funcions que ni li pertoquen?  volen, altra vegada, aixafar el Poble de Catalunya, a nosaltres els catalans?  Els ho permetrem?

A més, si ens volen inhabilitar que ens inhabilitin a tots. Catalunya no és Espanya! quina fantasia volem defensar davant el món?  Espanya no vol un diàleg autèntic, Espanya ens vol sotmesos a la seva manera, així ens ho ha estat fent des de fa molt més de 305 anys. És que hem de defensar que les coses puguin semblar canviades però que no ho siguin?

No vivim en democràcia, els catalans vivim en un Règim Colonial que ens tracta com una colònia. Prou d’aquesta farsa, voler aparentar una autonomia que no ho és, que ens aixafa els nostres Drets Nacionals i democràtics més bàsics. Prou d’aquesta farsa!

No hi ha sortida dialogada sinó imposada. Espanya segueix espoliant-nos, insultant-nos, ofenent-nos. La falsa pau resultant és com aquella del Franco “25 años de paz” amb les presons plenes de demòcrates, judicis sumaríssims com els d’ara i afusellaments i execucions amb el “garrote vil” o lleis de fuga practicades per la “Guardia Civil”. Qui obria la boca o no la tancava era reu de judici, presó i més, exactament com ara. Ara sabem i no ens ho acabem de creure que durant la “Transición española” hi va haver més de 700 morts arreu de l’estat.

Catalunya esdevé una bassa d’oli, com en els temps de Pujol … quan els catalans callen i consenten les agressions i les maneres tan de l’estat com dels espanyols i amics d’espanyols que viuen a Catalunya,  quan fan veure que no passa res malgrat 500 lleis obliguen parlar el català, quan se’ns roben a tots 17.000 milions d’euros anuals, … no passa res!  …. Callem? Això si que és, era i sempre ha sigut una “barbaritat” Sr. Trapero.

SI VOLEN INHABILITAR-NOS QUE ENS INHABILITIN A TOTS!

Diguem prou a aquesta farsa. Autonomia i Parlament han estat falsejats. No a la JEC, no al Suprem, no a Espanya.

Sí a la Independència!
Sí al President de Catalunya!

Josep Vilalta, Joan Sabata, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC, Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!