Només els necis suspenen una DUI, enlloc de refermar-s’hi. Fem-ho al revés: deixem en suspens Espanya i llavors parlem!

 

LA DUI NO ES TOCA I EL 1r  d’OCTUBRE  TAMPOC.

 
LA DUI CATALANA FA MOLTA NOSA A EUROPA I ESPANYA, NO ENS HEM PREGUNTAT PER QUÈ?
 
POCS A CATALUNYA TENEN CONSCIÈNCIA DEL VALOR DE LA DUI DEL 27 OCT 2017. TÉ EL MATEIX VALOR QUE LA DE KOSSOVO QUE JA ÉS INDEPENDENT.
 
Espanya ens sotmet i Europa ens va enganyar i deixar a l’estacada.
 
Sr. Puigdemont, no s’enganyi ni ens enganyi, la DUI catalana del 27 d’octubre no es toca. Ni un pas enrere. Espanya no pactarà de cap manera i, si mai ho fa, ho farà com sempre amb les cartes trucades, unilateralment, sotmetent, enganyant i sense respecte.
 
Per poder dialogar bé i en pla d’igualtat veritable, si deixéssim “que el Parlament Català SUSPENGUÉS els efectes de la Declaració d’Independència del 27 d’octubre del 2017” també s’hauria de suspendre tots els efectes de la submissió a Espanya començant pel Decret de Nova Planta i totes les Constitucions posteriors.
 
Per dialogar no s’ha de suspendre res d’una part o s’ha de suspendre tot d’ambdues parts, només es necessita voluntat de dialogar, tot el demés és un engany “tu renuncies i jo hem quedo tan tranquil”
 
La submissió de Catalunya a Espanya sempre s’ha fet sota la repressió i la violència contra Catalunya i contra els catalans al·legant sempre el dret de conquesta. Per tant no ens fem trampa a nosaltres mateixos, comencem el diàleg de nou i de zero en pla d’igualtat. Si Espanya és Unilateral, Catalunya també.
 
El referèndum del 1r d’octubre és propietat del Poble Català no pas de Puigdemont ni de cap altre polític com ell especialitzat en suspensions, ja en vam tenir prou amb la vergonyosa suspensió del 10 d’octubre del 2017. Un President no li pot fer això a un Poble, allò que ell va fer aquell 10 d’octubre. Misèria i vergonya Sr. Puigdemont.
 
No han respectat el resultat del Referèndum Vinculant del 1r d’octubre i ara ens surt la Elisenda Alamany exigint respectar consensos, fins fa poc d’això en dèiem “o tots moros o tots cristians” o sigui que el mateix respecte per ambdues bandes, potser que Podem i molts altres deixin de fer-se les víctimes.
 
Els polítics actuals catalans no teniu decència, només intenteu esborrar i fer desaparèixer el 1r d’octubre i la DUI del 27 d’octubre del 2017, senzillament perquè aquestes dates i el que són i signifiquen us comprometen i us obliguen a fer moralment el que no voleu fer ni sou capaços de fer, defenseu Catalunya amb fermesa i dignitat o plegueu d’una vegada.
 
Els catalans no volem ser una colònia d’Espanya i tampoc d’Europa.
 
Reafirmem el 1r d’octubre i completem la DUI catalana del 27 d’octubre fins portar-la per a la seva certificació al Tribunal de Dret internacional de la Haia.

Només els necis suspenen una DUI enlloc de refermar-s’hi. Fem-ho al revés: deixem en suspens Espanya i llavors parlem!

Què vol fer Puigdemont? El tercer gran nyap de la seva vida?

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins …
Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic
Berguedans per a la Independència de Catalunya.

  


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *