Clara Ponsatí i Aamer Anwar amb Catalunya i Vilaweb.

Clara Ponsatí i Aamer Anwar, en un acte per a subscriptors de VilaWeb van parlar de la situació de la defensa de l’euroordre i de l’actualitat política i judicial

Clara Ponsatí, per videoconferència, i el seu advocat, Aamer Anwar, van participar en un acte exclusiu per als subscriptors de VilaWeb al vestíbul del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). En un acte moderat pel director de VilaWeb, Vicent Partal, i pel cap de redacció, Josep Casulleras Nualart, tots dos van parlar de quina és la situació que s’albira per a la defensa contra l’euroordre emesa pel Tribunal Suprem espanyol.

Podeu recuperar l’acte sencer ací.

<iframe width=”630″ height=”340″ src=”https://www.youtube.com/embed/FvrYK9mlj3g” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *