BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

16 de desembre de 2019
0 comentaris

Europa ha preferit l’Espanya imperialista i rància que no pas el Regne Unit. Ara ja ha fet tard, Europa perdrà Europa.

 

Catalunya li costarà cara a Europa

Ja li va costar cara el 1936. Alemanya i Itàlia van ajudar Franco contra Catalunya, després d’un milió de morts a la península ibèrica vingueren 40 milions de morts a tot el món. El President Lluís Companys enlloc d’ajudar Espanya, que li ho pagaren afusellant-lo després d’un judici sumaríssim, havia d’aprofitar per separar-se’n però somniava en una impossible federació dels Pobles d’Espanya. Els catalans sempre que ens emboliquem amb Espanya hi sortim perdent. Als europeus els passarà el mateix que als catalans, Espanya els infectarà de feixisme, els robarà fins arruïnar-los i finalment els disgregarà i enfonsarà. Si Europa no corregeix la seva deriva tot arribarà.

Ara, els mateixos dies d’octubre del 2017, Europa, la UE, no va fer costat Catalunya en les seves justes reivindicacions i després amb tota la repressió espanyola que ens cau a sobre dels catalans tampoc.

Si la UE hagués actuat diferent el Brexit no hauria arribat o potser els anglesos s’ho haurien replantejat.

Europa ha perdut el Regne Unit de la mateixa manera que les empreses ho perden tot, quan s’arruïnen, de mica en mica. Oportunitats perdudes, opcions equivocades, actuant tard i malament.

Europa ha preferit l’Espanya imperialista i rància que no pas el Regne Unit. Ara ja ha fet tard, Europa perdrà Europa.

Europa està dominada pel “cosmopolitisme relativista que claudica davant els totalitarismes emergents arreu del món.”

Aquesta Europa maldestre no és la de l’Espai Schengen sinó la que manusegen els grans estats europeus: França, Alemanya i Espanya.

Europa no va evitar la destrossa dels Països Bàltics, no va respectar el Referèndum de Grècia, no sap donar solucions al problema migratori o no s’hi vol comprometre, no ha defensat el Dret d’Autodeterminació de Catalunya, ara nadarà i guardarà la roba en el tema de la immunitat de Junqueras, Comin i Puigdemont, no defensarà amb contundència i claredat la sobirania dels diputats del Parlament de la UE votats pels ciutadans de la Unió per sobre dels interessos dels estats, …

El Regne Unit, al final ho ha tingut clar: Bye Bye !

Europa ha preferit l’Espanya imperialista i rància que no pas el Regne Unit. Ara ja ha fet tard, Europa perdrà Europa.

Europa, la UE dels estats gegants, patirà dolors de part fins que respecti totes les nacions que la composen o s’autodestrueixi.

Mentrestant, millor, Catalunya independent com Suïssa o Israel .

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC

  

——–

El que segueix ho he extret del blog de Jaume Renyer “Per l’esquerra de la llibertat”:

Les esquerres occidentals, dhuc masses independentistes catalans) han abandonat la nació com a base de tot projecte polític 

en favor d’un cosmopolitisme relativista que claudica davant els totalitarismes emergents arreu del món.
això explica la incapacitat per cohesionar i liderar un procés d’alliberament nacional quan hom rebutja la noció mateixa d’identitat nacional com a element vertebrador de la República catalana.

 

 

https://blocs.mesvilaweb.cat/jrenyer/?p=284979

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!