Els Referèndums guanyats s’han de complir, no pas repetir. Siguem Lleials al Mandat del 1r oct i la DUI del 27 oct.

  

LA FINESTRA HISTÒRICA DE LA LLIBERTAT DELS POBLES S’OBRE DE NOU
300 anys després per a Catalunya i Escòcia

El Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC felicita els guanyadors de les eleccions Britàniques, desitjant que posin rumb directe al Brexit que és el mandat del darrer Referèndum del Regne Unit.

Fa tres dies escrivíem una carta oberta demanant el vot per la plena Independència del Poble Britànic des d’un dels nostres blogs:
https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=274260

“De la carta del Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC als Britànics:

Els Britànics vau guanyar el Referèndum del Brexit, no el torneu a fer, no el perdeu ara.

Us ho diem els catalans que anhelem recuperar la nostra plena Independència, la que teníem des de l’any 985 després de Crist.

No desaprofiteu el Brexit, no desaprofiteu recuperar la vostra plena sobirania, no tingueu por, sou un gran i poderós Poble que us heu sortit de tot i assolireu tirar endavant.

No us jugueu en un simple joc de daus el valor més gran de tota Nació, que com bé sabeu és la Plena Independència, poder decidir el que calgui decidir en cada moment del dia a dia i de la història, per al bé de la vostra gent.

Gent del Regne Unit, no tingueu por, aprofiteu aquesta finestra històrica, i podeu refer les vostres relacions nacionals en una possible, renovada i autèntica Confederació que us permetria resoldre els vostres conflictes territorials i de sobiranies plenes.”

Els Referèndums guanyats s’han de complir, no pas repetir.
Catalans, siguem Lleials al Mandat del 1r oct i la DUI del 27 oct.

Enhorabona a Papua Nova Guinea:
https://www.vilaweb.cat/noticies/bougainville-vota-de-manera-massiva-a-favor-de-la-independencia-de-papua-nova-guinea/

La Regió Autònoma de Bougainville ha votat multitudinàriament a favor de la independència de Papua Nova Guinea. Concretament, el 98% dels votants s’han decantat a favor del nou estat i el 2% restant preferia que la regió tingués més autonomia.

 

Enhorabona al Regne Unit. Guanya la voluntat de complir el mandat del Poble ja expressada en el Referèndum del Brexit:
https://www.vilaweb.cat/noticies/majoria-absoluta-folgada-de-boris-johnson-segons-el-sondatge-a-peu-durna/

http://www.ccma.cat/324/els-britanics-tornen-a-votar-amb-el-futur-del-brexit-en-joc/noticia/2970470/

“si s’acaba confirmant el resultat, Boris Johnson no tindrà cap dificultat per a fer efectiu el Brèxit el 31 de gener. Aquell dia començarà el període de transició que durarà com a màxim un any amb la intenció de pactar una nova relació econòmica entre el Regne Unit i la Unió Europea. … les autoritats europees veuen com els ciutadans del Regne Unit finalment han decidit acabar amb la polèmica sobre el Brexit,  votant perquè tingui lloc immediatament, el 31 de gener”

“L’SNP agafa força per a un segon referèndum

A Escòcia, la primera ministra Nicola Sturgeon reforçaria el mandat per a un segon referèndum d’independència, amb 55 escons dels 59 en joc, un augment de 20 respecte del 2017. Els liberal-demòcrates guanyarien un diputat, els nacionalistes gal·lesos del Plaid Cymru en perdrien un i els Verds mantindrien la seva diputada.

 

Boris Johnson va demanar eleccions després de perdre la majoria a la Cambra dels Comuns i no poder aprovar un acord de sortida de la Unió Europea. Johnson, que va assumir el càrrec després de la dimissió de Theresa May, va demanar als electors una majoria per complir el Brexit i acabar el blocatge.

A més, ha comptat amb l’ajuda del Partit del Brexit de Nigel Farage, que no ha volgut disputar-li el lideratge en les zones on es presentava, de manera que ha afavorit que guanyés els escons en un sistema electoral majoritari que premia el candidat que queda primer en cada circumscripció.

El laborista Jeremy Corbyn va prometre de renegociar l’eixida britànica amb la Unió Europea i convocar un segon referèndum amb l’opció de mantenir-se al club comunitari sobre la taula. La promesa d’aquesta segona votació, que havia estat una petició habitual dels activistes a favor de romandre a la UE, sembla que no ha convençut la majoria dels votants. De fet, hi ha hagut zones tradicionalment laboristes que han optat per Johnson per la seva promesa de complir el Brexit.

Mostra la imatge al Twitter

Els Referèndums guanyats s’han de complir, no pas repetir.
Catalans, siguem Lleials al Mandat del 1r oct i la DUI del 27 oct.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *