Reaccioni MH President Torra. Parli en nom de la dignitat i imposi una nova manera de fer a la Policia, comandaments i càrrecs polítics responsables.

    

FORA LES BRIMO i SEMBLANTS
No pots enviar una BRIMO amb actituds violentes i repressives contra el Poble desarmat.
Les policies d’intervenció ràpida i contundent són per a altres situacions de veritat violenrtes com amenaces greus contra persones, armes, segrests … baralles, coses molt allunyades, infinitament allunyades d’un Poble desarmat i no violent que defensa drets civils vulnerats greument pel sistema i les autoritats.

Dimissió de la Policia perversa, repressiva, absolutista: Sempre contra el Poble que s’atreveix a defensar el Poble.

DIMISSIÓ DELS CÀRRECS I DIRECCIÓ
que han oblidat que la Policia és pèr ajudar al Poble no per fer-li por, fer-li mal, picar-lo, empresonar-lo i maltractar-lo.

Quina deriva és aquesta? en un món que aspira a la llibertat i el respecte?
Aquest no és l’Esperit de Catalunya ni ho serà mai!
Traïdors, vulgars traïdors!
Mancats d’esperit i de respecte pel Poble català mil·lenari.
Qui sou? orgullosa, malèvola i vergonyosa mala gent?

Multant, picant, encerclant, aixafant manifestants, violentant joves, noies, nens, avis i àvies. Identificant gent clarament pacífica … amenaçadors, vestits de covards i prepotents “robocops” negres, armats amb porres i odi desfermat, en una mà la porra o l’escopeta, en l’altra mà la llei “parcial” d’un poder judicial fascista i aliè, més repressiu encara que els mateixos “robocops”.  I un govern, el nostre que ha oblidat perquè som aquí defensant la nostra terra i la nostra gent !

No és això companys , no és això!

La policia de Catalunya no pot ser de cap manera amenaçant i repressiva!
Reaccioni MH President Torra. Parli en nom de la dignitat i imposi una nova manera de fer, o és que ni per això serveix el càrrec que vostè ocupa sota la bota d’Espanya.  Digui “No!” a la repressió i digui “sí” a la dignitat dels catalans que s’atreveixen a defensar els nostres drets.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Indsependent, del BIC

   
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *