Clam de la veritat del Poble Català: Vam votar “Sí”, vam guanyar amb gran dignitat. Ara complim el mandat: Independència!

 

Clam de la veritat del Poble Català:
Reafirmem el Referèndum del 1r d’octubre i la DUI del 27 oct, 2017.
Complim-ne el Mandat: Edifiquem la República Catalana Independent.

Lleials al Mandat del 1r d’octubre i a la voluntat del Poble Català, fidels als nostres avantpassats que van decidir la Resistència del “1714” en la defensa dels Drets i Constitucions de Catalunya.

El 27 d’octubre de 2017, potser els polítics van fallar i potser també van enganyar, però el Poble de Catalunya no ho va fer, amb la Independència d’un Poble no s’hi juga. Nosaltres els Catalans, fidels a l’anhel vam decidir, vam votar, vam guanyar, vam emetre un Mandat del Poble i per al Poble, ara toca complir, nosaltres mateixos, el Mandat que ens vàrem donar. No el delegarem a ningú, ho farem nosaltres, comencem!

Ja hem començat!  l’endemà mateix del 27 d’octubre del 2017 ja vam continuar caminant vers el nostre objectiu primer que sempre ha sigut la Independència plena del nostre Poble, de tot Catalunya. Així ho férem el 12 de setembre del 1714 i així ho farem sempre!

Edifiquem en tot i per tot la nova i incipient República Catalana Independent. La llengua, la història, la nació, la sobirania, l’anhel, la justícia, la policia pel Poble no pas la que va contra el Poble, la Pau, la solidaritat, …

Endavant!  la feina per fer és molta, per sempre i ben concreta, persistirem, no ens rendirem i precipitarem el Punt i Final del Procés de Recuperació de la centenària independència de Catalunya i dels catalans. Així sia!

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta … Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC, Berguedà

https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/?p=274167
(Constitució Catalana, capítol 1r i Acta de la DUI del 27 oct 2017)


(
    

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *