ERC té coll avall ajudar la governabilitat d’Espanya mentre El PSOE, com sempre, imposa les seves línies vermelles.

 

ESPANYA NO ENTÉN DE DIÀLEGS NI PACTES, SOLS ENTÉN D’IMPOSICIONS

ERC té coll avall ajudar la governabilitat d’Espanya i és un greu error. El PSOE imposa les seves línies vermelles tacades del feixisme de la sacrosanta unitat que ho aixafa tot.

El 1936 ERC va fer el mateix, enlloc de procurar trencar amb Espanya va intentar arreglar-la i el resultat va ser un milió de morts, molts d’ells catalans, i Catalunya va quedar atrapada 83 anys més, atrapada en una presó, violentada, espoliada, reprimida, humiliada …

Per escapar-nos d’aquesta presó, per aprofitar la primera escletxa per sortir-ne necessitem polítics disposats a trencar amb Espanya, els que ara tenim sols pensen en dialogar -cosa impossible amb els espanyols-, volen forçar un nou referèndum, diuen acordat -cosa impossible amb el PSOE, ni amb el PP, ni amb Podemos, menys amb CS i menys encara amb Vox.

Si demà s’albirés un “MOMENTUM” els polítics actuals perdrien l’oportunitat entossudits amb pactar escorrialles i plats de llenties passats.

Necessitem nous polítics amb trempera i caràcter disposats a practicar dia a dia la ruptura i a saber-ho fer. Potser les “Primàries” siguin una oportunitat per conformar una alternativa que empenyi en aquest sentit.

Mireu al Google “Santiago Espot”, també a la Viquipèdia, llegiu a Nació Digital els seus escrits, no heu pas de compartir res de tot el que digui ho faci, però hi veureu i potser aprendreu la força i l’empenta que ens cal per trencar amb Espanya sense compassió ni tebiesa. Si el seu llenguatge i accions dures us molesten és que encara no esteu ben trempats per enfrontar-vos a l’enemic. Amb qui? amb l’enemic? -sí, amb tots aquells que malden per destruir-nos i subjugar-nos des de fa més de 305 anys. Santiago Espot va ser el primer jutjat i acusat per l'”Audiencia Nacional Española” de la darrera època tot just un any abans al 1r d’octubre, va plantar-los sense renunciar ni trair el català de la mateixa manera que ho ha fet el President Torra, només faltaria, i de la pena de caire penal se’n va sortir airós tot i que encara li queda pendent una acusació administrativa amb una multa molt elevada 90.000 euros però no tan exagerada com les multimilionàries multes des d’ençà el 1r d’octubre. La malifeta de que se l’acusa fou fer un manifest en defensa de la Independència de Catalunya entorn i per a la gran xiulada al Borbó en les finals de copa que porten el nom d’aquest cap d’estat declarat enemic de Catalunya. Els twitaires espanyols que li tenen molta mala bava l’acusen de fer més de 3000 denúncies d’establiments que no complien la llei lingüística, així com la defensa de catalans als que no se’ls respecten els seus drets lingüístics. Santiago Espot també imparteix amb un equip sota la seva direcció uns cursos especialitzats per a la formació i reforçament del caràcter adreçat a polítics, periodistes i directius.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC.
Consell Local de la República, del BIC.

PS: Fotografies adjuntes. Santiago Espot amb la seva advocada davant l'”Audiencia Nacional” i anunci del seu darrer llibre. Empresari. Autor dels llibres “Contra el senequisme polític”, “Joan Fiveller. Model de caràcter”, “Cap a la independència”, “Discursos a la Nació” i el darrer “O processisme o independència”. També és coautor dels llibres: “Front pel Plebiscit per la independència de Catalunya” i “Independència sobre rodes”. Fou candidat per Solidaritat Catalana per la Independència a l’alcaldia de Barcelona l’any 2011 i és president de Catalunya Acció des de la seva fundació l’any 2005.

Santiago Espot, un català capaç de dirigir Catalunya i trencar amb Espanya.

Els catalans necessitem homes de caràcter com ell per a assolir la nostra Independència.
Res és perfecte, cert! però ell, Santiago Espot n’és capaç.
 
https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *