BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de novembre de 2019
0 comentaris

Per què us penseu que el Poble Català va votar Independència el 1r d’octubre?

   

Per què ens volem divorciar d’Espanya?

Als catalans la meitat d’Espanya no ens pot veure, l’altra meitat d’Espanya ens vol callats,  no es pot dir això, no es pot dir allò, el vostre Parlament no pot parlar d’això, no pot parlar d’allò, no podeu decidir res que us pertoqui decidir perquè tot allò que decidiu el TC ho tirarà per terra, lleis, declaracions, acords, delegacions, … Tota Espanya ens vol subjugats a les seves lleis i pretensions …

No és gens estrany que vulguem divorciar-nos d’aquella gent i del seu país.

Heu vist mai un alemany que vulgui ser francès, o un grec que vulgui ser norueg o danès, un italìa que vulgui ser Suec? Això tot hi haver assolit entre aquests països un tracte de respecte i reconeixement mutu. Cadascú vol ser el que és i per això la comunitat de les nacions ha decidit reconèixer el Dret d’Autodeterminació dels Pobles, tot Poble té Dret a governar-se i administrar-se a si mateix i els altres Pobles ho han de respectar.

Els catalans no som espanyols no ho hem estat mai per voluntat pròpia sols per la repressió de les armes, de les presons, de les tortures, de les guerres i cops d’estat sovintejats. Avui Espanya ens sotmet encara, ens odia, ens espolia i subjuga, ens insulta i ens acusa fins i tot de terroristes, bon bagatge per a renunciar als nostres drets, lleis i constitucions que ens va prendre el 1714, el 1939 i el novembre del 2017 fins avui mateix.

El Poble català va decidir el seu futur polític el 1r d’octubre del 2017, i el seu Parlament ho va corroborar en una DUI el 27 d’octubre del 2017, ara el nostre nord ja està marcat i no canviarem el rumb que ens hi ha de fer arribar.

Per tot això el Poble Català va votar Independència el 1r d’octubre!

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent del BIC.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!