No donis suport a Sánchez. No et pots fiar del PSOE, ni Zapatero ni Sànchez compliran amb Catalunya.

 

 

Tothom té la seva opinió i Carles Mundó també, però no donis suport a Sánchez sense res signat davant notari. No et pots fiar del PSOE, el “Partido Obrero Español” en el fons i del dret “España” està al darrera de qualsevol decisió, ni Zapatero va complir, ni Sànchez complirà amb Catalunya. I si mai s’obrís camí, el PP, ciutadans, vox i també Podemos muntaran una recollida milionària de signatures per carregar-se el que els doni la gana.

Per molts, sembla, el Referèndum del 1r d’octubre, només va ser un tràmit, molt agosarat però només un tràmit, una desobediència en diuen uns altres, per grossa que fos, com els nens de l’escola -au! ja n’hem fet dues, el 9N i aquesta, que macu!. NO!

Pels Catalans, pel Poble menut que fa 305 anys que lluita per assolir la llibertat i la plenitud nacionals, i el respecte, sobretot el respecte, respecte al present, respecte als nostres fills els d’ara i els del futur, respecte a tantes dones i homes que hi han perdut la vida, la família, la llibertat, la dignitat d’éssers humans, que hi han deixat la salut, la pau, la felicitat i tones i tones de dolor acumulades, per a tots aquests i per a tots els que n’hem esdevingut conscients, el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya (Vinculant i naturalment unilateral -no pot ser d’una altra manera tractant-se amb qui es tracta-) i la subsegüent Declaració d’Independència, també naturalment unilateral, no són un pur tràmit amb voluntat de diàleg o el que sigui sinó que són l’oxigen que necessita per respirar el nostre Poble i així no perdre el futur. Som en una lluita i un camí, cap pas és balder si estem disposats avançar.

No em cansaré de dir-ho, una i una altra vegada, siguem lleials a la voluntat del nostre Poble i siguem conseqüents i no titubegem:

REAFIRMEM-NOS EN EL 1r  d’OCTUBRE

COMPLETEM LA DUI  DEL 27 0ct 2017

COMPLIM EL MANDAT:
EDIFIQUEM LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT:

“PERSISTIM !”
NO DEFALLIM, NO TITUBEGEM !

Reafirmem-nos, car només tenim un camí de supervivència:
LA INDEPENDÈNCIA !

   

Respon Carles Mundó en una entrevista de Vilaweb:

“—Què ha de fer ERC amb Sánchez?
—El suport que va fer ERC el 28-A ha estat molt útil per a desgastar el PSOE. M’ha semblat un exemple de fer política. Però avui l’escenari és diferent. Només pot haver-hi un acord si hi ha raons per a fer-lo.

impliquen si més no assumir explícitament que el conflicte és polític, que l’han de resoldre bilateralment dues parts, que s’ha d’establir una taula de partits, una pla de treball, i posar damunt la taula el conflicte que el PSOE nega. I això dins la lògica del possibilisme em sembla un avanç útil.”

https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-carles-mundo-ximple-llepar/

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *