Amb la gent al carrer… llista única amb punt únic… vers el 50+1 i Prou !

 

Sense la Independència no hi ha futur digne per a Catalunya.
Salvador Molins, CLR*BIC

Javier Baena

08.11.2019  |  04:16

QUINA OPORTUNITAT PERDUDA, Vicenç, QUIN ALTRE 3 d’Octubre… amb la sentencia, amb la gent al carrer… llista única amb punt únic… si es supera el 50% es declara la independència i es treu l’estanquera de Palau…

Per què les plebiscitàries s’han de fer al Parlament de Catalunya sense tenir govern fort i sense capacitat operativa? Amb el govern allà i unes plebiscitàries al Congreso, es tè molts més capacitat…

Però no, anem a buscar l’escò per a fer que a Madrid hi hagi un govern d’esquerres que sigui més amable amb els presos i els hi doni de menjar 3 cops al dia durant 100 anys… que amb els altres potser encara els hi caurien treballs forçats…

Senyors, governs d’esquerres a Madrid no n’hi haurà… pel 78 van haver-hi altres pactes no escrits que estàn més gravats que en paper… mai el PCE ni succedanis al Consell de ministres… mai referèndums d indepedència … mai tocar l’extrema dreta ni el deep State…

A en Pedro l’han enganyat ben enganyat… li van prometre que governaria i no ho crec pas… l’error d’aquest es monumental… ja s’encarregarà l’extrem dreta d’evitar-ho… ara que la tenen tan ben democratitzada i neta… veure’l al mig dels altres partits al debat em va fer vergonya… han de complir la llei electoral diuen… on es el cordó sanitari que fan a Alemanya o França?

Si pensem que amb la caiguda del règim ens anirà bé, ho tenim malament… ens arrossegarà cap als inferns… la caiguda serà per nosaltres, això si, però serà contra nosaltres… d exemples en tenim molts… el darrer el 36…

Resposta a l’editorial de Vilaweb, Vicent Partal

https://www.vilaweb.cat/noticies/eleccions-guanyar-editorial-vicent-partal/Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *