En espera d’una plana major decidida a comandar el Punt i Final del Procés.

 

És difícil preveure qui donarà el pas.

Josep Usó    (Resposta a l’editorial de Vicent Partal)

04.11.2019  |  22:00

L’Estat Espanyol ha perdut el control del territori. Això està clar. Però a l’altra banda, trobe a faltar algú decidit a prendre’l, aquest control. No hi ha ningú que estiga disposat a repartir armilles i segells per tal de disposar de funcionaris que exercisquen aquell control. I això ho han de fer els polítics. Hi ha d’haver algú. De tota manera, un plaer veure les imatges de les cadires buides o del doctor en matemàtiques Xavier Ros-Oton recollint els seu premi amb el llaç groc. Una ciutat molt interessant, Zürich. Allà hi ha matemàtics de molt nivell.

https://www.vilaweb.cat/noticies/bunquer-monarquic-diagonal-editorial-vicent-partal/


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *