Edificar la Unitat Lleial al Mandat del 1r d’octubre és l’obligació de tots nosaltres, els catalans lliures!

   

Endavant vers el Punt i Final:   (Article escrit i publicat el 28 de novembre del 2016)

La Unitat de l’Independentisme Català passa per saber entomar la Via Bàltica.

Ens hem refiat dels partits polítics amb la falsa idea que la Independència de la Nació l’havien de fer ells com a partits -”partits”!?- – sempre partits! per pròpia naturalesa de partits- però això ha estat un error greu de l’independentisme català actual.

Els partits són per fer política però com a tals no serveixen per fer nació -o sigui, fer la independència-.

La Via Bàltica la va fer l’ANC d’aquells països veient que els seus partits -aliats de fet de l’URSS- no estaven per la feina.

Aquí passa el mateix, els partits pseudo autonomistes o pseudo independentistes digueu-li com vulgueu no estant per la feina o no hi estant plenament units, ni estant al cent per cent per la independència primant diàlegs amb Espanya i Referèndums de gran dificultat en tots sentits, primant, a més, pressupostos autonòmics i procediments lligats a la legislació de l’estat que ens sotmet, …

Si volem assolir la Independència ens cal un sol objectiu, una sola estratègia i un sol capdavanter que no essent líder de cap d’aquests partits capitanegi el Punt i Final que el Poble Català necessita i exigeix.

Fins que no tinguem o construïm això no ens mourem de lloc, i això no ens ho podem permetre, ni el Poble català ni els partits polítics catalans que creguin en la llibertat plena de Catalunya.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

Fotografia adjunta de la Gran Cadena que rodejà els Països Bàltics. Un any després presentant-se tots junts, amb un sol capdavanter van guanyar aquelles eleccions i així van assolir encarar l’assoliment de les respectives independències de Lituània, Letònia i Estònia.

 

Edificar la Unitat Lleial al Mandat del 1r d’octubre és l’obligació de tots nosaltres, els catalans lliures!

Lleials al Mandat del Poble Català expressat en el Referèndum vinculant del 1r d’octubre del 2017, que vam guanyar a totes totes, fem créixer la incipient república Catalana Independent, edfificant-ne tots elements i condicions, un dels primers pot ser i és la unitat i en això no podem excusar-nos dient que els nostres enemics no ens deixen, només depen de nosaltres. Siguem dignes d’aquesta responsabilitat. Les generacions futures en jutjaran i patiran el nostre incompliment.

Com podem construir una unitat veritable que no lligui de mans a cada partit però que ens faci anar a la una. Ara mateix els partits polítics ens obligueu a votar separats i això ens pren molta força.

Creiem en nosaltres mateixos?  Un poble punter en tantes coses.  Podem fer-ho!  No tenim cap altra sortida. Complim el Mandat. Edifiquem la República!

Salvador Molins,Petit  Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya.

Aquesta noia Kurda vilment assassinada ja no pot (Fotografia) però nosaltres, avui, encara podem!
Fem-ho pels nostres fills, fem-ho per ella … Què esperem?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *