Catalans protegim-nos els ulls! Poseu-vos cascs, ulleres, barrets d’ala ampla … proteccions!

  

Crida Nacional: Que no es perdi cap més ull !
Catalans protegim-nos els ulls! Poseu-vos cascs, ulleres, barrets d’ala ampla … proteccions!

L’estat espanyol amb les seves policies ha ferit la nostra gent, siguem molt curosos, que no es perdi cap ull més. És molt greu, a més dels mals irreparables que ja han patit les persones ferides als ulls amb pilotes de goma disparades per fusells de la policia hi ha el fet que l’ús d’aquestes eines és prohibida a Catalunya, però a l’estat i als nostres inconscients caps suprems de la policia això els deu importar un no res; estem en guerra, fa 305 anys que Espanya i Castella i els seus satèl·lits ataquen Catalunya per a sotmetre-la del tot i destruir-la com a Nació, és una guerra que s’ha emportat moltes vides, molts ulls i moltes llibertats per endavant. Catalans, protegim-nos els ulls. Protegim els nostres ulls i els dels nostres fills.

Demanem al govern de la Generalitat de Catalunya i al Consell per la República que facin una crida oberta i sorollosa a tota la població catalana, per tal de que de forma massiva es protegeixi els ulls, si es va a qualsevol manifestació; que estiguin atents, que es girin d’esquena si veuen a prop la policia amb armes d’aquestes prohibides a Catalunya, molt perilloses, com ja ho hem vist en les darreres ferides als ulls, que han suposat una greu pèrdua de visió per a tota la vida, d’alguns del nostres compatriotes que es mantenen ferms i coratjosos en la defensa dels nostres drets i llibertats.

Catalans protegim-nos els ulls! Poseu-vos cascs, ulleres, barrets d’ala ampla … proteccions!
amb les mans i els braços tapem-nos la cara, siguem conscients de quins són els nostres punts dèbils, protegim-nos.

Salvador Molins, Josep Vilalta, Joan Sabata, …
Consell Local de la República Catalana Independent del Bic,
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002

————–

PS:  Extret de Racó Català: Des de la prohibició d’utilitzar les boles de goma el 2013, el sindicat
Autònom de Policia (SAP-FEPOL) creu que les “deficiències” i “mancances”
actuals posen en “greu risc” la integritat física dels agents
 i posen d’exemple
la necessitat d’haver  d’utilitzar el camió d’aigua en els aldarulls de divendres passat.
Aquest mateix sindicat ha reclamat al Parlament revisar “urgentment” el model d’ordre
públic del cos de Mossos d’Esquadra i dotar als efectius d’ordre públic del “màxim material de protecció” i d’eines “adequades” de dispersió.

https://www.ccma.cat/324/un-manifestant-pot-perdre-lull-pel-possible-impacte-duna-bala-de-goma-o-foam/noticia/2955530/

 

Piulada :

PROTEGIM-NOS ELS ULLS. Barrets d’ala ampla, com a la Patum, ulleres fortes, ulleres de soldar que trobareu a la ferreteria, ulleres d’esquiar, cascs … Quan hi hagi policia amb armes d’aquestes tapeu-vos la cara, amb les mans o els braços, gireu-vos d’esquena, aparteu-vos de la línia de tir … però sobretot protegiu-vos.

Salvem els ulls! Que ningú no perdi cap més ull.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *